Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στη Γαλλία

Δημοσιεύτηκε στις

Ενόψει της απεργίας των εργαζομένων της Γαλλίας στις 12 Σεπτέμβρη, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης Μακρον, το ΠΑΜΕ βρίσκεται στη Γαλλία για να εκφράσει έμπρακτα την Αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπία του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Αλέκο Περράκη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, βρίσκεται στη Μασσαλία, όπου σήμερα πραγματοποιεί περιοδείες σε χώρους δουλειάς και συναντήσεις με συνδικάτα, ενώ αύριο, θα χαιρετίσει στην απεργιακή συγκεντρώση του Εργατικού Κέντρου της Μασσαλίας.

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον κοινό αγώνα των εργαζομένων της Ευρώπης ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές Κεφαλαίου-Ευρωπαϊκής Ένωσης-Κυβερνήσεων.

Περισσότερα

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των...

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την ομάδα του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την...

Νέα κλοπή και ληστεία σε βάρος των εργαζομένων και του λαού η αύξηση των διοδίων

Η κυβέρνηση, με αξιοθαύμαστη συνέπεια, φροντίζει να μπει το 2026 με… αυξήσεις και στα...