Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ θα μεταβεί στο Βελιγράδι

Δημοσιεύτηκε στις

 

Μετά από το κάλεσμα του ΠΑΜΕ και την οργάνωση καμπάνιας αλληλεγγύης προς την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας, εργατικά κέντρα, συνδικάτα, μαζικοί φορείς, η ΟΓΕ ανταποκρίθηκαν και συγκεντρώθηκε στο ΠΑΜΕ διεθνιστική βοήθεια 10 τόνων προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες λαούς της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Οι πλημμύρες στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, του περασμένου Μαΐου, ήταν οι χειρότερες στα Βαλκάνια εδώ και δεκαετίες και έχουν  κοστίσει τη ζωή  σε δεκάδες ανθρώπους, ενώ  χιλιάδες έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους.

Τη Δευτέρα 30 Ιούνη αντιπροσωπεία από συνδικάτα, την ΟΓΕ με επικεφαλής την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι όπου θα παραδώσει την διεθνιστική βοήθεια.

Περισσότερα

Συγκέντρωση των εργαζομένων του Δημοσιού στο υπ. Εσωτερικών ενάντια στο νέο πειθαρχικό της καταστολής και του αυταρχισμού(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση στο υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποίησαν συνδικαλιστικοί φορείς από μια σειρά χώρους του Δημοσίου, για...

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά ενάντια στη μεταφορά πολεμικού υλικού στο Ισραήλ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Μαχητική κινητοποίηση στις προβλήτες 2-3 του Πειραιά πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι λιμενεργάτες με...

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του κλάδου των κατασκευών

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΗ Τα εργοδοτικά εγκλήματα στους χώρους δουλειάς...