Αλληλεγγύη Στους Παλαιστινίους Πολιτικούς Κρατούμενους Στις Φυλακές Του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την Αλληλεγγύη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος της Ελλάδας στους χιλιάδες παλαιστινίους πολιτικούς κρατούμενους στις φυλακές του Ισραήλ και στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού.

Από τις 17 Απρίλη, οι παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές του Ισραήλ, ξεκίνησαν Απεργία πείνας ενάντια στις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης τους.

Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ κλιμακώνει την επιθετικότητα του ενάντια στο παλαιστινιακό λαό, εκμεταλλευόμενο την στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Σε αυτές τις συνθήκες είναι χρέος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος να δυναμώσει την αλληλεγγύη του με τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό. Να αναδειχθεί ο επικίνδυνος ρόλος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εμβαθύνει την πολιτική-οικονομική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, την εργατική τάξη της Ελλάδας, που προετοιμάζουν την φετινή Πρωτομαγιά με σύνθημα «Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά» να δυναμώσουν την Αλληλεγγύη τους με τον παλαιστινιακό λαό, ενάντια στους εποικισμούς, τις φυλακίσεις και κάθε είδους μέτρων καταστολής, για ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Α. Ιερουσαλήμ

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων στις φυλακές του Ισραήλ.

 

 

Περισσότερα

Η παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες, συμμετέχει στο αφιέρωμα του 904 αριστερά στα FM στον Μάνο Λοΐζο

Συμμετέχει στο αφιέρωμα του 904 αριστερά στα FM στον Μάνο Λοΐζο με τίτλο ΚΑΤΩ...

Σχόλιο για τη Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΓΣΕΕ

Αν κάτι έμεινε από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΓΣΕΕ, είναι η...

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον αγωνιστή δικηγόρο Μπάμπη Δάμο

Με βαθιά θλίψη και σεβασμό το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον Μπάμπη Δάμο, επί χρόνια δικηγόρο...