Το Σωματείο εργαζομένων “ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΤΝΕΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε» Αττικής καταγγέλει την απόλυση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση “ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε» νομού Αττικής” καταγγέλει την άδικη και εκδικητική απόλυση του Δαμασκηνού (Μάη) Μεντή, προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, από την επιχείρηση “Αφοί Βλάχοι”.

Με αυτόν τον τρόπο, η εργοδοσία προσπαθεί να εκφοβίσει τους εργαζόμενους, που το προηγούμενο διάστημα με την αγωνιστική τους στάση τους ανάγκασαν να δεχτούν τα αιτήματά τους. Αφού δεν κατάφεραν να διασπάσουν τους εργαζόμενους, προχώρησαν στην απόλυση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου που ήταν πρωτοπόρος εργάτης, μέλος της Σωματειακής Επιτροπής των εργαζομένων της επιχείρησης.

Τέτοιου είδους τακτικές δεν είναι ξένες σε μας, αφού και η εργοδοσία της ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ έχει προσπαθήσει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους με απολύσεις και απειλές των μελών του σωματείου μας. Φαίνεται για μία ακόμα φορά ότι αυτό που τους ενοχλεί είναι η οργάνωση των εργαζομένων, η συλλογική διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών που υπάρχουν, γι αυτό θέλουν να εμποδίσουν την συνδικαλιστική δράση σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην φοβηθούν και να υπερασπιστούν τον συνάδελφό τους.

                          Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω τον νόμο για το Ηλεκτρονικό φακέλωμα των Συνταξιουχικών Σωματείων

Η κυβέρνηση να πάρει πίσω τον νόμο για το Ηλεκτρονικό φακέλωμα των Συνταξιουχικών Σωματείων Συναδέλφισσες,...

Σωματείο Εργαζομένων στην Εταιρία Κτιριακές Υποδομές : Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ  Είναι...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε

Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον...