Ταξική Ενότητα στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων: Κινητοποίηση Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Οκτωβρίου

7 μμ Προσυγκέντρωση στην Πλατεία της Αγοράς

7:30 μμ Κινητοποίηση στην Ένωση Ξενοδόχων

Ο αγώνας ενάντια στην εκδικητική απόλυση της συναδέλφου από το ξενοδοχείο Σάντα Έλενα, καθώς και ο αγώνας ενάντια σε κάθε μορφής ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης συνεχίζεται.

Μόνο η οργάνωση των εργαζομένων στα σωματεία, σε κάθε χώρο δουλείας, το δυνάμωμα των διεκδικήσεων μπορεί να δείξει τον δρόμο απέναντι στις προσπάθειες όλων διαχρονικά των κυβερνήσεων, της εργοδοσίας και τους κράτους της, να βάλουν στο γύψο το εργατικό κίνημα. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μείνουμε σιωπηλοί δεχόμενοι τα εξαντλητικά ωράρια, τις απλήρωτες υπερωρίες. Βγαίνουμε μπροστά διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι κ στον κλάδο του Τουρισμού – Επισιτισμού που δεν σταμάτησαν ούτε μέσα στη σεζόν να αγωνίζονται δείχνουν τον δρόμο. Οι συνάδελφοι διανομείς στην E-food έδειξαν τον δρόμο.

Ο αντεργατικός «Νόμος Χατζηδάκη» θα μείνει στα χαρτιά.

 Προχωράμε σε κινητοποίηση την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 19:30 στα γραφεία της  Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων στον Σταλό.

Προσυγκέντρωση στις 19:00 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ώστε να πραγματοποιήσουμε μηχανοκίνητη πορεία προς τον Σταλό.

Καλούμε το Σωματείο μας, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Χανίων να συνεδριάσει άμεσα και ανοιχτά και να πάρει απόφαση συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία και τους οργανωμένους Φορείς του εργατικού κινήματος των Χανίων να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και στήριξης της κινητοποίησης.

Παλεύουμε ώστε να γίνει πράξη το σύγχρονο και αναγκαίο!

Απαιτούμε:

  • Να παρθεί πίσω η παράνομη απόλυση της συναδέλφου
  • Ο «Νόμος Χατζηδάκη» να μείνει στα χαρτιά
  • Να ξηλωθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι
  • 7ωρο – 5νθήμερο – 35ωρο για ΟΛΟΥΣ

 

Απάντηση μας το Δυνάμωμα του Σωματείου μας!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στον Αγώνα

Θα νικήσουμε!

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών : Επανήλθε ανανεωμένο το site του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στη ίδια διεύθυνση...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης: Κάλεσμα στη σύσκεψη στις 12 Νοέμβρη στον κινηματογράφο STUDIO

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης “Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ”: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

ΝΤΡΟΠΗ!  Σέρνουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ, για την κινητοποίηση στο λιμάνι ενάντια...