Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, εκφράζουν την συμπαράσταση τους και την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στην εκτυπωτική εταιρεία «ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ»

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, εκφράζουν την συμπαράσταση τους και την αλληλεγγύη τους στον σημερινό απεργιακό αγώνα  των εργαζομένων στην εκτυπωτική εταιρεία «ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ», ενάντια στην εκδικητική απόλυση συναδέλφου τους, που είναι μέλος της σωματειακής επιτροπής και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Αν. Αττικής.

Η εκδικητική απόλυση στοχεύει την πρωτοπόρα δράση του εργαζόμενου, σηματοδοτεί την ένταση της επίθεσης συνολικά της εργοδοσίας σε βάρος των εργαζομένων με την στήριξη και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, για την «βιώσιμη ανάπτυξη» της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Καλούμαι του εργαζόμενους, τα σωματεία να εκφράσουν την στήριξη τους στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης «ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ», να μην περάσει η εκδικητική απόλυση και η εργοδοτική τρομοκρατία.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν