Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Για το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στο Παλαιό Φάληρο

0

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει τον εμπαιγμό της Δημοτικής Αρχής Παλαιού Φαλήρου απέναντι στους συναδέλφους συμβασιούχους με συμβάσεις ΕΣΠΑ που δουλεύουν με συμβάσεις από 5 έως και 10 χρόνια.

Οι συνάδελφοι εδώ και ενάμιση χρόνο παλεύουν για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Και αντί η Δημοτική Αρχή να απολογηθεί για το γεγονός ότι τους στέλνει στα δικαστήρια και να συναινέσει δίνοντας την απόφαση που ζητούν εφευρίσκει διάφορες δικαιολογίες κάθε φορά. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (25-5-2022) η δικαιολογία που παρουσίασε ήταν ότι δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία, δηλαδή τις νέες εγγραφές για το έτος 2022 2023 και όρισε νέο Δημοτικό Συμβούλιο για τις 26 του Ιούνη. Θα είμαστε εκεί.

Ξέρουμε καλά ότι ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου είναι ορκισμένος εχθρός των συμφερόντων των εργαζομένων. Υλοποιεί στο ακέραιο τις κατευθύνσεις της ευρωπαϊκής ένωσης και των κυβερνήσεων που θέλουν τους εργαζόμενους όμηρους χωρίς δικαιώματα, χωρίς απαιτήσεις, να παρακαλάνε για να έχουν δουλειά, για να έχουν έναν μισθό προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των οικογενειών τους.

Αν νομίζει ο Δήμαρχος ότι με τα τερτίπια του και τις αναβολές ότι θα ξεφύγει είναι πολύ γελασμένος. Το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μόνο η αρχή των κινητοποιήσεων.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην φοβηθούν, να μην κάνουν βήμα πίσω από την απαίτηση τους για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά. Σε περίπτωση που υπάρξουν αυταρχικές συμπεριφορές από την Δημοτική Αρχή άμεσα να τις καταγγείλουν στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.