Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Πρακτικό της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα Τετάρτη 23 Ιούνη 2021 συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, μετά από πρόταση πολλών τοπικών εφορευτικών επιτροπών να παραταθεί ο χρόνος των αρχαιρεσιών, γιατί όπως μας ενημέρωσαν λόγω της απεργίας και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση του χρόνου των εκλογών, την έκδοση ανακοίνωσης προς τα παραρτήματα, τους συναδέλφους, την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα μας, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την ενημέρωση του κλάδου.

Για την κεντρική κάλπη Τρίτη 29/06, Τετάρτη 30/06, Πέμπτη 1/07 και Παρασκευή 2/07 του 2021 τις πρωινές ώρες στα εργοτάξια και τους χώρους δουλειάς και τα απογεύματα στην έδρα μας Βερανζέρου 1 , Πλ. Κάνιγγος 2ος όροφος από τις 1730 εως τις 2130 την Πέμπτη 1/07/2021 και την Παρασκευή 2/07/2021.

Για τις κάλπες στα παραρτήματα του Συνδικάτου μας από τις 1730 εως τις 2130 την Πέμπτη 1/07/2021 και την Παρασκευή 2/07/2021.

Περισσότερα

Σωματείο Συσκευασίας Τροφίμων Δυτικής Αχαΐας – Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

Το σωματείο μας καταδικάζει την απαράδεκτη και προκλητική δίωξη του προέδρου του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή: Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

Να σταματήσει η απαράδεκτη και προκλητική δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και...

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Συμμετέχουμε στη σύσκεψη 12 Νοέμβρη στον κινηματογράφο STUDIO

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ...