Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας και η Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο του πρώην «Μουζάκη»

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας και η Γενική Συνέλευση που είχε προκηρύξει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στο εργοτάξιο του πρώην «Μουζάκη» στη Λεωφ. Κηφισού.

Οι συνάδελφοι συμμετείχαν καθολικά και συγκεντρώθηκαν στο χώρο του εργοταξίου, όπου έγινε ενημέρωση και συζήτηση για τη Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ για τις βάσεις και τους κινδύνους που απορρέουν από την εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Σ’ αυτά τα πλαίσια έγινε κάλεσμα στους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση που διοργανώνουν η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία για τις Βάσεις την Πέμπτη 30 Γενάρη, στο Σύνταγμα, στις 6.30 μ.μ. μαζί με άλλα σωματεία και φορείς του λαϊκού κινήματος.

Παράλληλα, έγινε και ενημέρωση για το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ για το ασφαλιστικό, καλώντας τους συναδέλφους σε ετοιμότητα για απεργιακή και άλλες μορφές κινητοποιήσεων, σε περίπτωση που έρθει προς ψήφιση.

Περισσότερα

Παρέμβαση του Σταύρου Χρηστίδη στο parapolitika.gr, με αφορμή το νέο εργοδοτικό έγκλημα

Σταύρος Χρηστίδης στο parapolitika.gr: «Νεκροί και σακατεμένοι εργάτες – Δεν επαρκούν οι έλεγχοι» Η φονική...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας: Συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα στη πλωτή γέφυρα Λευκάδας

ΠΛΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΕΞΑΗΜΕΡΑ & ΤΑ ΕΦΤΑΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας: Για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα Εξαμίλια

Η έκρηξη και η πυρκαγιά σε εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας ξυδιού στα Εξαμίλια Κορινθίας,...