Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Αλληλεγγύη στον Λαό της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Παλαιστίνης και καταδικάζει την κλιμάκωση της επίθεσης απέναντί του από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, με αεροπορικές επιδρομές, χτυπήματα ενάντια σε διαδηλωτές κ.ά. Αυτή η επίθεση γίνεται με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ, που διαχρονικά προσπαθούν να ταυτίσουν το «θύτη» με το «θύμα» και στηρίζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς και αποκλεισμούς, που δημιουργούν ασφυξία στον παλαιστινιακό λαό.

Μεγάλες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αναβάθμισαν όλα αυτά τα χρόνια τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ και δεν υλοποίησαν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής τον Δεκέμβρη του 2015, για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα η ισραηλινή σφαγή και κατοχή. Συμπαραστεκόμαστε στον παλαιστινιακό λαό ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την ισραηλινή βαρβαρότητα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στη συγκέντρωση της Κυριακής 16ης Μάη , στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία με κατάληξη στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

 

 

 

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ-Παράρτημα Πειραιά: Δε θα παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα για τα κέρδη τους και τους πολέμους τους.

Tο Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ στηρίζει την Παμπειραϊκή 24ωρη απεργία της 6ης Φλεβάρη που...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την απόλυση συνδικαλιστή μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την εργοδοσία της εταιρείας DUROSTICK ΑΒΕΕ για την απαράδεκτη,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας και Θήβας στηρίζουμε την 24ωρη Απεργία στις 3 Φλεβάρη

ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ Στήριξη της Απεργίας της Πανελλαδικής...