Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής : Αλληλεγγύη στους συναδέλφους μεταλλεργάτες του ΚΑΝΤΙΘ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο  Μετάλλου Ν. Αττικής και εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας εκφράζει την στήριξη και την αλληλεγγύη του στους μεταλλεργάτες του Καντιθ   της Ισπανίας,  στον αγώνα τους για υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς.

Συνάδελφοι

Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις,  την Ε.Ε,  ο δρόμος της πάλης και του αγώνα είναι η απάντηση των εργαζομένων.

Οι μεταλλεργάτες όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στηρίζονται στο δίκιο τους και διεκδικούν με ψηλά το κεφάλι να υπογράψουν ΣΣΕ, να  πάρουν με αγώνες μέρος από τον πλούτο που παράγουν.

Με αυτόν τον τρόπο , με σκληρή πάλη , με αγώνες  υπογράψαμε και εμείς ΣΣΕ στην ναυπήγηση και επισκευή πλοίων . 

Είμαστε μαζί σας με  ψηλά την σημαία του αγώνα .

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 28 Φλεβάρη Απεργία για τα 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη

ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ – 11:00 π.μ. ΧΑΛΚΙΔΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ...

Σωματείο Διανομέων ΠΕ. Πρέβεζας: Ανακοίνωση Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 28 Φλεβάρη

 Τρία χρόνια συμπληρώνονται το Σάββατο 28 Φλεβάρη από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, το έγκλημα που στοίχισε...