Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής : Για την αυριανή αργία

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με βάση τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, αύριο Τρίτη 25/1 δεν είναι εργάσιμη ημέρα, είναι αργία. Εκτός από τις συγκεκριμένες εξαιρέσεις που επιγράφτηκαν (πλην των καταστημάτων τροφίμων,  Φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες) όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν εργάζονται. Δεν επηρεάζονται από την σχέση εργασίας, σταθερή, ελαστική, με φυσική παρουσία ή τηλεργασία.

Συγκεκριμένα για τον κλάδο μας, αύριο δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο όσοι εργάζονται με κυλιόμενες βάρδιες «συνεχούς πυράς» και βρίσκονται ήδη στο αυριανό πρόγραμμα. Οι εργαζόμενοι που δεν εργάζονται σε όλες τις άλλες επίσημες αργίες, δεν θα εργαστούν ούτε αύριο.

Καλούμε τους συναδέλφους να έρθουν σε άμεση επαφή με το συνδικάτο μας σε περίπτωση που οι εργοδότες, για μία ακόμη φορά και μέσα σε αυτές τις συνθήκες, καλέσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους για δουλειά με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ-Παράρτημα Πειραιά: Δε θα παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα για τα κέρδη τους και τους πολέμους τους.

Tο Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ στηρίζει την Παμπειραϊκή 24ωρη απεργία της 6ης Φλεβάρη που...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την απόλυση συνδικαλιστή μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την εργοδοσία της εταιρείας DUROSTICK ΑΒΕΕ για την απαράδεκτη,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας και Θήβας στηρίζουμε την 24ωρη Απεργία στις 3 Φλεβάρη

ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ Στήριξη της Απεργίας της Πανελλαδικής...