Συνδικάτο Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου : Να γίνουν σχετικοί έλεγχοι σε όλα τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης στην ευρύτερη περιοχή

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο μας δέχτηκε δεκάδες καταγγελίες, ύστερα από το χτεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ στον Ξερόκαμπο, με τις οποίες εκφραζόταν ο προβληματισμός και η ανησυχία για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μεγάλου ξενοδοχείου του Δήμου Σητείας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Τάλως ο πρόεδρος του Συνδικάτου μας Μπανάκος Γιώργος άμεσα επικοινώνησε με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας και με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου, όπου μετέφερε τις καταγγελίες αυτές και ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν προχωρήσει, όπως κι έγινε. Επίσης ενημέρωσε ότι το Συνδικάτο θα καταθέσει γραπτή αίτηση προς την Πολεοδομία και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας, ώστε ψ, όπως και στο συγκεκριμένο.

Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου σε όλο το νομό σε επιφυλακή!

Απαιτούμε:

  • Τώρα να ελέγξουν οι υπηρεσίες των δήμων και των αρμόδιων υπουργείων όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και τα ξενοδοχεία του νομού και να δοθεί υπεύθυνη ενημέρωση σε εργαζόμενους, πελάτες και ολόκληρο το λαό!
  • Στους δήμους Σητείας και Ιεράπετρας για όσο διάστημα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί δε λειτουργούν με απόφαση των δημάρχων, να δικαιούνται όλοι οι συνάδελφοι με ανήλικα παιδιά άδεια με αποδοχές, που να μη συμψηφίζεται με την κανονική ετήσια άδεια!
  • Άμεσα να ελεγχθούν σχολεία, νοσοκομεία και δημόσια κτίρια!
  • Να γίνει άμεσα ο έλεγχος και η καταγραφή των ζημιών και να αποζημιωθούν στο σύνολό τους (100%) οι ζημιές που θα διαπιστωθούν στην λαϊκή περιουσία και τις μικρές επιχειρήσεις!

Στην οργάνωση βρίσκεται η δύναμή μας!

Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Ανακοίνωση για απόλυση ΑΜΕΑ από the mart

Άλλη μία απόλυση συναδέλφισσας ΑΜΕΑ έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες καταγγελίες που έχουμε κάνει...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Φθιώτιδας: Για την προσπάθεια παρέμβασης “σωματείου μαϊμού” στο χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Καταγγέλλουμε την προσπάθεια παρέμβασης "σωματείου-μαϊμού" στον χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών Το Κλαδικό Συνδικάτο Γάλακτος...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Απαιτούμε την ακύρωση της απόφασης για τις περικοπές των

Με μια απόλυτα αυθαίρετη ενέργεια ο ΕΦΚΑ προχώρησε στην μείωση των ήδη επανυπολογισθεισών συντάξεων...