Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Κυκλάδων : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στη Σαντορίνη στην πλατεία των Φηρών. Στη συγκέντρωση καλούσε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας και η ΕΛΜΕ Θήρας.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, δάσκαλοι και καθηγητές, οικοδόμοι οι οποίοι απήργησαν μαζικά από μεγάλο εργοτάξιο στη Σαντορίνη, υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας της οποίας το κατάστημα έκλεισε λόγω καθολικής συμμετοχής στην απεργία, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας καθώς οι εργαζόμενοι σ’ αυτό δεν μπορούσαν να απεργήσουν λόγω ζητημάτων με το προσωπικό ασφαλείας.

Μίλησαν η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θήρας Ανθή Πατραμάνη, ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Δημήτρης Καμζελάς, από την Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ η Ρούλα Φραγκάκου κι από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Θήρας ο Γιάννης Τσιγγερλιώτης.

Καταδικάσανε όλοι το  αντεργατικό νομοσχέδιο και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι ν’ αποσυρθεί.

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Χαιρετίζουμε τον αγώνα των αγροτών μας

Χαιρετίζουμε τον εμβληματικό Αγώνα των Αγροτών μας που είναι σε εξέλιξη,όπου κλιμακώνοντας  τον αγώνα...

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος : Ο αγώνας των αγροτών είναι και αγώνας των εργαζομένων

Η ΟΕΚΙΔΕ εκφράζει τη στήριξή της στους βιοπαλαιστές αγρότες που βγήκαν στον δρόμο διεκδικώντας...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες! Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής, εκφράζει...