Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Κυκλάδων : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στη Σαντορίνη στην πλατεία των Φηρών. Στη συγκέντρωση καλούσε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας και η ΕΛΜΕ Θήρας.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, δάσκαλοι και καθηγητές, οικοδόμοι οι οποίοι απήργησαν μαζικά από μεγάλο εργοτάξιο στη Σαντορίνη, υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας της οποίας το κατάστημα έκλεισε λόγω καθολικής συμμετοχής στην απεργία, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας καθώς οι εργαζόμενοι σ’ αυτό δεν μπορούσαν να απεργήσουν λόγω ζητημάτων με το προσωπικό ασφαλείας.

Μίλησαν η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θήρας Ανθή Πατραμάνη, ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Δημήτρης Καμζελάς, από την Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ η Ρούλα Φραγκάκου κι από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Θήρας ο Γιάννης Τσιγγερλιώτης.

Καταδικάσανε όλοι το  αντεργατικό νομοσχέδιο και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι ν’ αποσυρθεί.

 

 

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Δεν καταλαβαίνουμε από απειλές και εκβιασμούς

ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ Στις 5/3 καταγγείλαμε τις προσπάθειες...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Ενημερωτικό από τη κινητοποίηση στη ΔΙΔΕ Πειραιά

Την Τετάρτη 25/02/2026 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια σημαντική παρέμβαση-κινητοποίηση του σωματείου μας στη ΔΔΕ...

Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας:12 Μάρτη Παναττική στάση εργασίας

Παναττική Στάση Εργασίας την Πέμπτη 12η Μαρτίου 2026  από τις 11:00πμ ως την λήξη της...