Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Κυκλάδων : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στη Σαντορίνη στην πλατεία των Φηρών. Στη συγκέντρωση καλούσε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας και η ΕΛΜΕ Θήρας.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, δάσκαλοι και καθηγητές, οικοδόμοι οι οποίοι απήργησαν μαζικά από μεγάλο εργοτάξιο στη Σαντορίνη, υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας της οποίας το κατάστημα έκλεισε λόγω καθολικής συμμετοχής στην απεργία, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας καθώς οι εργαζόμενοι σ’ αυτό δεν μπορούσαν να απεργήσουν λόγω ζητημάτων με το προσωπικό ασφαλείας.

Μίλησαν η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θήρας Ανθή Πατραμάνη, ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Δημήτρης Καμζελάς, από την Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ η Ρούλα Φραγκάκου κι από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Θήρας ο Γιάννης Τσιγγερλιώτης.

Καταδικάσανε όλοι το  αντεργατικό νομοσχέδιο και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι ν’ αποσυρθεί.

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Αλληλεγγύη και στήριξή στους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας

Το συνδικάτο καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν την αλληλεγγύη της και...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Κάλεσμα στο Παναγροτικό συλλαλητήριο 5 Δεκέμβρη

Στηρίζουμε την κινητοποίηση των Αγροτικών Συλλόγων και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, καλούμε όλα...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων που υπονομεύουν τους μισθούς και τις συμβάσεις

Οι δολοφόνοι των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης επέστρεψαν στον χώρο του εγκλήματος Συνάδελφοι – ισσες Οι...