Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Κυκλάδων : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στη Σαντορίνη στην πλατεία των Φηρών. Στη συγκέντρωση καλούσε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας και η ΕΛΜΕ Θήρας.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, δάσκαλοι και καθηγητές, οικοδόμοι οι οποίοι απήργησαν μαζικά από μεγάλο εργοτάξιο στη Σαντορίνη, υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας της οποίας το κατάστημα έκλεισε λόγω καθολικής συμμετοχής στην απεργία, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας καθώς οι εργαζόμενοι σ’ αυτό δεν μπορούσαν να απεργήσουν λόγω ζητημάτων με το προσωπικό ασφαλείας.

Μίλησαν η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θήρας Ανθή Πατραμάνη, ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Δημήτρης Καμζελάς, από την Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ η Ρούλα Φραγκάκου κι από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Θήρας ο Γιάννης Τσιγγερλιώτης.

Καταδικάσανε όλοι το  αντεργατικό νομοσχέδιο και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι ν’ αποσυρθεί.

 

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: Καταγγελία για την σύμβαση με ιδιώτη στην καθαριότητα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Στις 22/7/26 στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου μας κατατέθηκε μια ώρα πριν ...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Χορήγηση των προβλεπόμενων καλοκαιρινών αδειών σε όλους τους συναδέλφους

Καταγγέλλουμε τα άθλια περιστατικά που έχουν γνωστοποιηθεί στο Σωματείο μας: Για εταιρείες και γραφεία...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο

Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο, συνταξιούχο οικοδόμο και αγωνιστή του συνδικαλιστικού ...