Συνάντηση του ΠΑΜΕ με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

 

Την Τρίτη, 18 Μάη, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε τον Πρέσβη του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Marwan Toubassi, όπου του παρέδωσε το ψήφισμα των Συνδικάτων της Ελλάδας που καταγγέλλουν το ιμπεριαλιστικό έγκλημα εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Το ΠΑΜΕ μετέφερε την αλληλεγγύη των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων της Ελλάδας με τον Παλαιστινιακό λαό αυτές τις δύσκολες ώρες και διαβεβαίωσε ότι τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας θα συνεχίσουν τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις στήριξης με τον λαό της Παλαιστίνης.

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης ευχαρίστησε το ΠΑΜΕ, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που υπέγραψαν τη διακήρυξη, τους εργαζόμενους και τον λαό της Ελλάδας για την σταθερή τους αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού.

 ΦΩΤΟ

https://flic.kr/s/aHsmVG2o11

ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/poP4JLObk34

Περισσότερα

Καταγγελία της φασιστικής επίθεσης στην Πάτρα

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την οργανωμένη φασιστική επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη...
00:02:27

Βίντεο με στιγμιότυπα από την συγκλονιστική απεργία της 30ής Οκτώβρη που έγραψε ιστορία!

Εικόνες αγώνα, ταξικής και διεθνιστικής αλληλεγγύης, με το σύνθημα που ένωσε εργαζόμενους σε 113...

Το θάψιμο από τα ΜΜΕ δεν μπορεί κρύψει την ιστορική απεργία των λιμενεργατών

Σε 113 λιμάνια, σε πέντε ηπείρους, οι λιμενεργάτες έστειλαν ένα μήνυμα που γράφτηκε στην...