Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής : Για την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας του Συλλόγου Σπουδαστών Δ. ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης, από την αστυνομία.

Δημοσιεύτηκε στις

Την ώρα που οι συνάδελφοι/σσες στη Θεσσαλονίκη οργανώνουν τον αγώνα τους απέναντι στις πολιτικές που τους στερούν το δικαίωμα να σπουδάσουν αξιοπρεπώς, μέσα και από τις εκλογές τους, φαίνεται ότι αυτή ακριβώς η προσπάθεια τους ενοχλεί!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της διοίκησης του Δ.ΙΕΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης να καλέσει την αστυνομία την ώρα που διεξαγόταν ομαλά η εκλογική διαδικασία! Απορούμε, τι τους ενοχλεί; Γιατί δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά για τα δεκάδες προβλήματα των σπουδαστών; Για τις απλήρωτες πρακτικές, τον ανύπαρκτο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τα ανύπαρκτα συγγράμματα μαθημάτων; Αντί γι’ αυτά, επέλεξε να σταθεί απέναντι στους σπουδαστές και τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Οξυμένα αντανακλαστικά φάνηκαν πάντως να υπάρχουν και στον κρατικό μηχανισμό, για άλλη μια φορά, όταν είναι να αντιμετωπίσει σπουδαστές, φοιτητές, τους εργαζόμενους που οργανώνονται. Όταν πρόκειται βέβαια για φασιστικές ομάδες που απειλούν, προπηλακίζουν, χτυπούν, μαχαιρώνουν, με γνωστά ονοματεπώνυμα μάλιστα, όπως στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης, φαίνεται να μην είναι σε τέτοια ετοιμότητα!

Ως ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας τους συναδέλφους μας στη Θεσσαλονίκη!

Η στάση διοικήσεων και αστυνομίας μάς δείχνει το δρόμο! Δείχνει ότι η οργάνωσή μας είναι αυτή που μετράνε και φοβούνται!

Οι σπουδαστές της Θεσσαλονίκης να στείλουν δυναμικά την απάντησή τους! Να συμμετέχουν ακόμα πιο μαζικά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους!

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο του Ελληνικού Αγίου Κοσμά: Με απόφαση του σωματείου διακοπή όλων των υπαίθριων εργασιών

 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 14:00-17:00 Οι επιπτώσεις της έκθεσης των εργαζομένων...

Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας: Απαιτούμε να ανακληθούν οι τιμωρίες στους στρατευμένους

Το Σωματείο μας υποστηρίζει το δικαίωμα των στρατευμένων παιδιών μας να διαβάζουν πολιτικές εφημερίδες...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Να ληφθούν μέτρα προστασίας όλων των εργαζομένων για τις υψηλές θερμοκρασίες

ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ Άμεση διακοπή όλων...