Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Χανίων : Απόφαση συμμετοχής στην Πανελλαδική σύσκεψη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας μετά από την ολοκλήρωση Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε την Κυριακή 12/06/2022 αποφάσισε τη συμμετοχή του στην πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί 18 & 19 Ιούνη 2022 στον Πειραιά, στο Κλειστό Γήπεδο “Αριστείδης Παπαμιχαήλ” στη Δραπετσώνα, με κεντρικό σύνθημα: «Στην οργάνωση η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα, όπλο μας η αλληλεγγύη!».

Είναι πολλά τα συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα που  δε συμβιβάζονται με το άδικο,  που αρνούνται να υποταχθούν στο μέλλον της φτώχειας, της εκμετάλλευσης και των πολέμων, που αγωνιούν και προβληματίζονται για το μέλλον του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και που μαζί τους έχουμε συναντηθεί στις μεγάλες απεργίες, στους αγώνες για τις συλλογικές συμβάσεις, για το δικαίωμα στην εργασία με δικαιώματα.

Με γνώμονα, λοιπόν, τις δικές μας ανάγκες χαράζουμε το δικό μας δρόμο για το μέλλον που μας αξίζει. 

 

 

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...