Πέμπτη, 29 Ιουλίου

Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Ο χρόνος μας, το χρήμα τους! Τα λένε μόνοι τους… Όλοι στα Προπύλαια την Πέμπτη 13 Μάη στις 7 μ.μ.

0
image_pdfimage_print

Μόλις χθες, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης δεν έχασε ευκαιρία να δηλώσει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε αντεργατικές μεταρρυθμίσεις ασταμάτητα και ότι «η πανδημία δεν καθυστέρησε το έργο» της. Επιβεβαίωσε ότι αυτό φαίνεται από όλα τα νομοσχέδια που έχει περάσει η κυβέρνηση τον τελευταίο χρόνο, ως συνέχεια προηγούμενων νομοθετήσεων. Από την ψηφιακή διακυβέρνηση και το 5G μέχρι και το εργασιακό νομοσχέδιο, που χθες κιόλας καταδίκασαν εκατοντάδες συνδικάτα και χιλιάδες εργαζόμενοι.

Σα να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση, με τη στήριξη και των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, επιδιώκει να υλοποιήσει «μία από τις βασικές προτεραιότητες από την αρχή της θητείας της», τη μείωση της φορολογίας του κεφαλαίου, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

Αποδεικνύεται και από τα δικά τους χείλη ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο-έκτρωμα, με σαφή στόχο τη στήριξη του κεφαλαίου πολύπλευρα. Θα ρουφάνε χρήμα από την ακόμα περισσότερη απλήρωτη εργασία και τα μεγαλύτερα φορολογικά βάρη για τον εργαζόμενο, που θα καταλήγει απευθείας στις τσέπες ξένων και εγχώριων επενδυτών.

Αυτή είναι η σαπίλα που αυτοί ονομάζουν εκσυγχρονισμό και εμείς, οι εργαζόμενοι, Μεσαίωνα.

Δε θα τους αφήσουμε να το περάσουν!

Όλοι στα Προπύλαια – Πέμπτη 13 Μάη στις 7 μ.μ.

Share.

Comments are closed.