Στο CARREFOUR Σαν Ντενί της Γαλλίας χρειάστηκαν μόνο δέκα εννέα γράμματα για να καταγγείλουν το έγκλημα

Δημοσιεύτηκε στις

19 γράμματα μόνο. Λιγότερα ακόμα και από τα γράμματα της αλφαβήτου. Γιατί μερικές φορές τα πολλά λόγια είμαι πολύ φτωχά για να αναδείξουν το μέγεθος του εγκλήματος.  Οι συνάδελφοί της Αΐσα στο CARREFOUR Σαν Ντενί της Γαλλίας χρειάστηκαν μόνο δέκα εννέα γράμματα για να καταγγείλουν το έγκλημα. 

VOS PROFITS NOS MORTES

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ 

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

 

Αυτό έγραψαν στην είσοδο του καταστήματος που δούλευε  μέχρι τις 26 Μάρτη όταν πέθανε από το Κορονοϊό.

 Η Αΐσα, 52 χρονών, εργαζόταν ως ταμίας με ελαστική απασχόληση στα CARREFOUR για 30 χρόνια. Εκπρόσωπος του συνδικάτου της, ήταν πάντα δίπλα στους συναδέλφους της, απέναντι στην εργοδοσία. 

Τις τελευταίες μέρες στη δουλειά σε συνθήκες πανδημίας, εξυπηρέτησε χιλιάδες πελάτες.  Η εργοδοσία παρά τις καταγγελίες έλεγε ότι οι μάσκες τρομάζουν τους πελάτες.  Η ίδια όταν μίλησε στους συναδέλφους της τελευταία φορά είπε ότι θα έλειπε για λίγο λόγω αδιαθεσίας, αλλά θα γύριζε γρήγορα για να τους βοηθήσει να βγάλουν τη δουλειά. Η Αϊσα δεν γύρισε ποτέ.

Η εργοδοσία στα περισσότερα σούπερ μάρκετ ακόμη και σήμερα δεν παίρνει μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους. Οι συνάδελφοί της Αΐσα κατέβηκαν σε απεργία στα σουπερμάρκετ όλης της Γαλλίας. Το σύνθημά τους είναι μόνο 19 γράμματα 

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

 

Περισσότερα

Όλοι στην Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου – Τα κέρδη τους ή οι ζώες μας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ...
00:01:12

Νεο σποτ για απεργια 28/2 – Όχι συμβουλές! Αυξήσεις τώρα.. Δεν κάνουμε οικονομία στις ανάγκες μας

Νεο σποτ για απεργια 28/2 Όχι συμβουλές! Αυξήσεις τώρα.. Δεν κάνουμε οικονομία στις ανάγκες μας

Για τους εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ. στην οποία συμμετείχαν  εκλεγμένοι συνδικαλιστές στα σωματεία των αστικών...