Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Στηρίζουμε οικονομικά τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Σωματείο μας έχει καταγγείλει την εργοδοσία της επιχείρησης «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» και την κυβέρνηση για το όργιο καταστολής που έχει εξαπολυθεί ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων και τις τρομοκρατικές διώξεις σε βάρος των συνδικαλιστικών εκπροσώπων τους.

 

Τους τελευταίους μήνες οι εργαζόμενοι του εργοστασίου παλεύουν καθημερινά, απαιτούν την ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων τους, απαιτούν να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις συνδικαλιστών, παλεύουν για υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ. Μας γεμίζει θάρρος ο αγώνας τους! Οι εργαζόμενοι, οργανωμένοι στο επιχειρησιακό Σωματείο τους, δίνουν αγωνιστική απάντηση στο όργιο τρομοκρατίας της εργοδοσίας που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες. Απεργοσπαστικοί μηχανισμοί, αστυνομία, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ έχουν κατασκηνώσει στο εργοστάσιο προκειμένου να τρομοκρατήσουν και να σπάσουν τον απεργιακό αγώνα των συναδέλφων.

 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους για επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων και υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

 

Απαιτούμε να παύσουν όλες οι διώξεις και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το εργοστάσιο.

 

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη στους εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

 

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας!

 

Καλούμε τα μέλη του Σωματείου μας, κάθε μισθωτό και ασκούμενο δικηγόρο, να ενισχύσει και οικονομικά τον μεγαλειώδη απεργιακό αγώνα τον εργαζομένων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα παραδοθούν στο Σωματείο των εργαζομένων από αντιπροσωπεία του Σωματείου μας.

 

 

Όποια και όποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά τον αγώνα των εργαζόμενων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, στο e-mail: [email protected]

Να έρθει σε επαφή μαζί μας στα γραφεία μας: Πατησίων, αρ. 4 (1ος Όροφος) κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, 19.00 – 22.00 ή

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Κατέπεσε στα δικαστήρια το σαθρό κατηγορητήριο για τον 24χρονο διανομέα

Δεν «στάθηκε» στο μονομελές πρωτοδικείο Χαλκίδας το σαθρό κατηγορητήριο με το οποίο σύρθηκε στα...