Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Κω : Όλοι και όλες τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη και ώρα 19.00 στη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου

0

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Κω καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στην περιοχή,  σε αγωνιστική ετοιμότητα για να απαντηθεί αποφασιστικά ο σχεδιασμός της κυβέρνησης  ΝΔ να βάλει στον γύψο την συνδικαλιστική δράση, να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου  για να εφαρμόσει τα νέα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα για χάρη  της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει επεξεργαστεί και φέρνει άμεσα σε συζήτηση τις νέες αντιδραστικές διατάξεις. Με το «ηλεκτρικό μητρώο» και με την «ηλεκτρονική ψηφοφορία» ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερες διώξεις συνδικαλιστών, για ένταση της ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων, στους αγώνες για καλύτερο μεροκάματο, ανθρώπινο ωράριο, για σύγχρονους όρους δουλειάς, για το τσάκισμα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η  κυβερνητική αυτή μεθόδευση. Τόσο η εργοδοσία που χρόνια τώρα ζητά από τις κυβερνήσεις να τελειώνουν με εργατικά δικαιώματα, όσο και οι κυβερνήσεις και οι διάφοροι μηχανισμοί και υπηρέτες τους ξέρουν πως η ολοένα ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων δεν θα μείνει αναπάντητη. Γι’ αυτό παίρνουν τα μέτρα τους σήμερα…

Γιατί δεν τους φτάνει μόνο η «ακριβή» υπηρεσία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Επιδιώκουν να παρέμβουν στην ίδια την ύπαρξη των συνδικάτων, να καταργήσουν καταστατικά ,να εξουδετερώσουν την δύναμη της οργάνωσης. Να απομονώσουν και να αποκόψουν τον εργαζόμενο από κάθε συλλογική δράση.

Τόσο μεγάλος είναι ο φόβος τους ! Τρέμουν την δύναμή μας

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Καμία ανοχή στην κρατική-εργοδοτική παρέμβαση στα συνδικάτα!

Όλοι και όλες στην τη Δευτέρα 16/09 και ώρα 19:00 στη σύσκεψη του εργατικού Κέντρου για να οργανώσουμε καλύτερα τον αγώνα για την Απεργιακή Κινητοποίηση όποτε τολμήσει η Κυβέρνηση να παρέμβει ωμά στη δράση και την λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ !

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.