Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas :Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το σωματείο μας για το Σάββατο 25 Ιούνη

Δημοσιεύτηκε στις

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια! Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το σωματείο μας για το Σάββατο 25 Ιούνη με αίτημα να παρθούν πίσω οι απολύσεις των συναδέλφων και να υπογράφει επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς μας και κατοχύρωση κεκτημένων δικαιωμάτων μας.

Ζούμε μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια πως θα τα φέρουμε βόλτα! Με την ακρίβεια να καλπάζει, αδυνατούμε να καλύφουμε βασικές μας ανάγκες.

Πάμε στη δουλειά μας και από την πίεση και την εντατικοποίηση, έχουμε γονατίσει. Καθημερινά ακούμε και για νέα απόλυση συναδέλφου.

Αρκετά! Δε πάει άλλο! Αν δεν τους σταματήσουμε εμείς με τον αγώνα μας, με τις κινητοποιήσεις μας θα εντείνουν την επίθεση τους.

Τώρα είναι η ώρα να βγούμε μπροστά και να απαιτήσουμε:

Να επιστρέφουν οι συνάδελφοι μας στην εργασία τους. Τα περί “μειωμένης απόδοσης” και παρεμφερή επιχειρήματα που επικαλείται η εργοδοσία τα ακούμε βερεσέ! Η αλήθεια είναι ότι αξιοποιώντας το πλούσιο αντεργατικό οπλοστάσιο που έχει εξασφαλίσει από όλες μέχρι σήμερα τις κυβερνήσεις με εμβληματικό το νόμο- έκτρωμα του Χατζηδάκη θέλει να ξεμπερδεύει με το λιγότερο κόστος όπως απολύσεις με προειδοποίηση στους παλαιούς εργαζόμενους με κατοχυρωμένα δικαιώματα.

Να υπογράφει συλλογική σύμβαση με βάση την πρόταση που κατέθεσε το σωματείο μας με αύξηση 7% σε όλους τους εργαζόμενους, να πάρει πίσω την κατάργηση του ρεπό το Σάββατο καταργώντας μας ουσιαστικά το κυλιόμενο ρεπό.

Στην επίθεση της εταιρείας Praktiker απαντάμε με οργάνωση και αγώνα.
Απαντάμε με 24ωρη απεργία και κλιμάκωση

Περισσότερα

Διαμαρτυρία στο Παίδων «Αγία Σοφία» για την υπομετάγγιση παιδιών με μεσογειακή αναιμία(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο διοίκησης του Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποίησαν σωματεία , φορείς με...

Παν-Καρδιτσιώτικο συλλαλητήριο διεκδίκησης στο Παλαμά(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πλημμυρών στο Παλαμά...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζ. ΨΝΑ Δαφνί: Κινητοποίηση και στάση εργασίας 13 Οκτώβρη με συγκέντρωση την πύλη του νοσοκομείου

Κάλεσμα του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων σε κινητοποίηση και στάση εργασίας την Παρασκευή 13/10/2023 στην...