Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου

Σωματείο Εργαζ. στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν.Αχαϊας : Όλοι στις εκλογές του κλαδικού σωματείου 18 – 19 Οκτώβρη

0
image_pdfimage_print

Έναν χρόνο πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου ριχτήκαμε με αυτοθυσία στη μάχη για την υπεράσπιση της ζωής των συνανθρώπων μας, χωρίς να υποταχτούμε μπροστά στον κίνδυνο του “αόρατου εχθρού” και με την έλλειψη ή ακαταλληλότητα των μέσων ατομικής προστασίας.

Από την αντιμετώπιση όμως της πανδημίας ως τα εργασιακά δικαιώματα, η κυβέρνηση έχει αναγάγει τα πάντα σε ατομική υπόθεση. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η παντελής έλλειψη οργανωμένου σχεδίου για προστασία των δομών Υγείας – Πρόνοιας. Αν οι εργαζόμενοι σε Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα, Ιατρεία, Εργαστήρια, Γηροκομεία και άλλες προνοιακές δομές δεν προστάτευαν οι ίδιοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης (παρά τις τεράστιες αντιξοότητες και την ανευθυνότητα των υπευθύνων) τους χώρους δουλειάς, σήμερα θα είχαμε αμέτρητες τραγωδίες.

Στον αντίποδα  αυτής της πολιτικής στέκονται οι δυνάμεις του Κλαδικού Σωματείου Ιδιωτικής Υγείας – Πρόνοιας, που προωθούν  τη συσπείρωση των εργαζόμενων και με άλλους κλάδους και διεκδικούν το σύνολο των συμφερόντων της εργατικής οικογένειας, απορρίπτουν την πολιτική της κερδοφορίας, της ανταγωνιστικότητας, της συναίνεσης και του συμβιβασμού.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ!

ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!

 Πάρε ενεργά μέρος για να γίνει πιο ισχυρό το σωματείο. Είναι καθήκον και υποχρέωση για τα δικαιώματα τα δικά σου και της οικογένειας σου. Το κλαδικό σωματείο μπορεί να γίνει πόλος συσπείρωσης όλων των εργαζομένων της Ιδιωτικής Υγείας – Πρόνοιας. Για να υπερασπιστούμε από καλύτερες θέσεις τα δικαιώματα μας, για να δυναμώσει ο αγώνας σε κάθε χώρο δουλειάς.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

την Δευτέρα 18 Οκτώβρη από τις 11:00 έως και τις 19:00

και την Τρίτη 19 Οκτώβρη από τις 11:00 έως και τις 18:00

στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (πλ. Εθνικής Αντίστασης)

Share.

Comments are closed.