Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ – Έγιναν αποδεκτά τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Μετά τη συνάντηση των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με την ειδική διαχείριση είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι έγιναν αποδεκτά τα βασικά αιτήματα που είχαμε θέσει με βάση τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων.

Δεσμεύτηκαν  να δοθεί σύντομα σχέδιο συντήρησης και προετοιμασίας επαναλειτουργίας των μονάδων της επιχείρησης, αξιοποιώντας τα έσοδα  από   την  πώληση παραγωγής, πρώτων υλών και υποπροϊόντων στη συντήρηση υποδομών και των εγκαταστάσεων της επιχείρησης.

Δεν θα μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος,  τόσο στις εργολαβίες όσο και από τους μικρότερους εργολάβους έργου.

Κατά τη διάρκεια της συντήρησης δεν θα  υπάρξει βλαπτική μισθολογική μεταβολή των εργαζομένων.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και διατηρώντας κάθε επιφύλαξη για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων, αποφασίσαμε να αναστείλουμε την απεργία που είχαμε  εξαγγείλει για την Παρασκευή 29 Ιουλίου όπως και την κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος. Δεν θα απεμπολήσουμε κανένα δικαίωμά μας,  θα είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την υλοποίηση των δεσμεύσεων από την πλευρά της ειδικής διαχείρισης.

Συνάδελφοι

Ο 30 μηνός και πλέον ενωτικός ο αγώνας μας δεν πάει χαμένος,  είμαστε μέσα στη ΛΑΡΚΟ όλοι οι εργαζόμενοι, δεν απολύθηκε κάνεις,  είμαστε όλοι μαζί και θα συνεχίσουμε να είμαστε μέχρι τέλους.

Στέλνοντας από καρδιάς τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα σωματεία και τους εργαζόμενους που εκφράζουν καθημερινά την αλληλεγγύη τους,   δηλώνουμε ότι:

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος.

Καλή αντάμωση.

Περισσότερα

Ένωση Εργατοτεχνιτών Μετάλλου Ν. Λάρισας: Το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ : Να μην κλείσει κανένα κατάστημα των ΕΛΤΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ!!! Το ΔΣ του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ καταγγέλλει την απόφαση...