Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Πρόταση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας για σύγκληση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θήβας για νέα απεργιακή απόφαση

0

Στη σημερινή του εκτατη συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΠΕΚΠΜΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» συζητήσαμε την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης .

Αποφασίσαμε για την συνέχεια του απεργιακού αγώνα την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τεταρτη 16 Ιουνίου από της 00:00 έως της 24:00 .

Είναι αυταπόδεικτο ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα του εργασιακού μεσαίωνα που μας ετοιμάζει .Ονειρεύεται η κυβέρνηση αν νομίζει ότι  θα δουλεύουμε όσο θέλουν οι εφοπλιστές ,οπότε θέλουν , να πληρωνόμαστε όσο και όποτε θέλουν και όποιος τολμάει να αντιστέκεται και να αγωνίζεται για να υπερασπίζεται την ζωή του και των οικογενειών θα έχει να αντιμετωπίσει  σωρεία από δικαστικές αποφάσεις που θα απαγορεύουν την συλλογική δράση .

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν μαζικά στην μάχη , συντασσόμενοι με όλη την εργατική τάξη απαιτώντας την απόσυρση του εκτρωματικού νομοσχέδιου , την κατάργηση του 4714/20 και όλων των αντεργατικών νόμων . Καλούμε τους ναυτεργάτες στην μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήρια την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 10:00 ΤΟΥ ΕΚΠ .

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.