ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Στέλνουμε μήνυμα διεθνιστικής αλληλεγγύης, στον αγωνιζόμενο λαό του Καζακστάν

Δημοσιεύτηκε στις

Τα σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ θέλουμε, από αυτήν τη μικρή γωνιά του πλανήτη, να στείλουμε ένα τεράστιο μήνυμα διεθνιστικής αλληλεγγύης, στον αγωνιζόμενο λαό του Καζακστάν, που ξεσηκώθηκε ενάντια στο σφοδρό κύμα ακρίβειας, που επέβαλλε η αστική κυβέρνηση της χωράς του.

Οι εργαζόμενοι αγωνίζονται ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία και την ακρίβεια, για ζωή με δικαιώματα, που τους τα στερούν μια χούφτα εκμεταλλευτές όπως και σε όλο τον κόσμο .

Ο εργαζόμενος λαός του Καζακστάν σήκωσε το ανάστημα του, οργανώνοντας μαζικές απεργίες και διαδηλώσεις για τα δίκαια αιτήματα του. Αυτό το ονομάζουν τρομοκρατία και το αντιμετωπίζουν με δολοφονίες, όργιο καταστολής του στρατού και της αστυνομία , με σωρεία απαγορεύσεων, απαγωγές και εξαφανίσεις αγωνιστών .

Αυτή είναι η οργανωμένη απάντηση κάθε αστικού κράτους,  όταν δεν μπορούν να διαχειριστούν την πολιτική κατάσταση. Αντιμετωπίζουν το λαό και τους αγώνες του σαν εχθρό και δεν διστάζουν να χύνουν το αίμα εκατοντάδων αγωνιστών για τα κέρδη τους και τους ενεργειακούς ανταγωνισμούς τους .

Όλοι σήμερα Δευτέρα 17 Γενάρη, στην Πρεσβεία του Καζακστάν στην Αθήνα, στις 6 μ.μ στην παράσταση διαμαρτυρίας, με τα Συνδικάτα της Αττικής.

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Εικόνες εγκατάλειψης των κτηριακών υποδομών στο κτήριο μέσης νοσηλείας, Χρονίων Παθήσεων «Προκάτ 2ΑΒ»

Όταν ο Υπουργός Εμπορίας της Υγείας, διαφημίζει  τις αναβαθμίσεις των κτηριακών υποδομών στα Νοσοκομεία,...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: Καμία σκέψη για τρομοκρατικές απολύσεις στο συνεργείο του ΑΓΑΤΣΑ

ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΑΤΣΑ! Τις τελευταίες ώρες, εργαζόμενοι του συνεργείου...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία : Επιστολή για σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ

Συνάδελφοι, Στις 1 και 14 Οκτώβρη χιλιάδες εργαζόμενοι έδωσαν μαζικά, μαχητικά, απάντηση στην επίθεση της...