ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ : Καταδικάζουμε την εργασιακή ζούγκλα, που εφαρμόζει ναυτιλιακή εταιρεία με προσλήψεις και απολύσεις με βάση τα δρομολόγια του πλοίου.

Δημοσιεύτηκε στις

Το «HSC Champion Jet  της ναυτιλιακής εταιρίας SEAJETS με βάση τα δρομολόγια του, κάθε Παρασκευή – Κυριακή – Δευτέρα εκτελεί δύο φορές το δρομολόγιο ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΙΦΝΟ – ΣΕΡΙΦΟ – ΜΗΛΟ – ΣΕΡΙΦΟ – ΣΙΦΝΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ, με αναχώρηση από Πειραιά στις 08:00 και με τέλος δρομολογίων στον Πειραιά στις 22:50.

Στο πλοίο ναυτολογείται διπλό πλήρωμα την Παρασκευή, που απολύεται την ίδια μέρα και αντίστοιχα ναυτολογείται την Κυριακή και απολύεται την Δευτέρα.

Η ναυτιλιακή εταιρεία σε γνώση και συνεργασία με την λιμενική αρχή στην αιτιολογία της απόλυσης γράφεται κάθε φορά «λόγω μετάθεσης»!!!, παραβιάζοντας ακόμα και τα ελάχιστα, που προβλέπονται στη ΣΣΕ Ακτοπλοΐας.

Καταδικάζουμε την εργασιακή ζούγκλα, που εφαρμόζει η ναυτιλιακή εταιρεία με προσλήψεις και απολύσεις με βάση τα δρομολόγια του πλοίο. Καταγγέλλουμε τις τεράστιες ευθύνες του υπουργείου Ναυτιλίας  και των υπηρεσιών του, που από κοινού με την εταιρεία υπονομεύουν τα δικαιώματα των ναυτεργατών.

 

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκης: Στις 13 Μάη, οι δημόσιοι υπάλληλοι απεργούμε

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Λεφτά για μισθούς, υγεία και παιδεία, ούτε...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων : 23 Μάη Πανελλαδική Κινητοποίηση για την Ειδική Αγωγή στο Σύνταγμα

Πανελλαδική Κινητοποίηση για την Ειδική Αγωγή Σάββατο 23 Μάη στην Αθήνα στις 11 το πρωί...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Αλληλεγγύη στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 13 Μάη

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει και εκφράζει την αλληλεγγύη του στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία...