ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ : Καταδικάζουμε την εργασιακή ζούγκλα, που εφαρμόζει ναυτιλιακή εταιρεία με προσλήψεις και απολύσεις με βάση τα δρομολόγια του πλοίου.

Δημοσιεύτηκε στις

Το «HSC Champion Jet  της ναυτιλιακής εταιρίας SEAJETS με βάση τα δρομολόγια του, κάθε Παρασκευή – Κυριακή – Δευτέρα εκτελεί δύο φορές το δρομολόγιο ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΙΦΝΟ – ΣΕΡΙΦΟ – ΜΗΛΟ – ΣΕΡΙΦΟ – ΣΙΦΝΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ, με αναχώρηση από Πειραιά στις 08:00 και με τέλος δρομολογίων στον Πειραιά στις 22:50.

Στο πλοίο ναυτολογείται διπλό πλήρωμα την Παρασκευή, που απολύεται την ίδια μέρα και αντίστοιχα ναυτολογείται την Κυριακή και απολύεται την Δευτέρα.

Η ναυτιλιακή εταιρεία σε γνώση και συνεργασία με την λιμενική αρχή στην αιτιολογία της απόλυσης γράφεται κάθε φορά «λόγω μετάθεσης»!!!, παραβιάζοντας ακόμα και τα ελάχιστα, που προβλέπονται στη ΣΣΕ Ακτοπλοΐας.

Καταδικάζουμε την εργασιακή ζούγκλα, που εφαρμόζει η ναυτιλιακή εταιρεία με προσλήψεις και απολύσεις με βάση τα δρομολόγια του πλοίο. Καταγγέλλουμε τις τεράστιες ευθύνες του υπουργείου Ναυτιλίας  και των υπηρεσιών του, που από κοινού με την εταιρεία υπονομεύουν τα δικαιώματα των ναυτεργατών.

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: 12 Ιούνη συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις έξω από το πολυκατάστημα NOTOS

O AΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΟS  ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στηρίζουμε την 4ωρη στάση...

Σωματείο Εργαζομένων ΕMFI(πρὼην ΕΒΓΑ): Όλοι στην απεργία 10 Ιούνη. Να ανακληθεί η άδικη απόλυση

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ Το Σωματείο και όλοι...

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΑΔΕΔΥ: Για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Με τη συνταγματική αναθεώρηση, με την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, η κυβέρνηση...