Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας :Νέα απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα.

0
image_pdfimage_print

Νέα απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα.

Απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα στις 10.30 π.μ. και συλλαλητήριο στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα και στις άλλες πόλεις.

             Με τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στις 10 Ιούνη, τη μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στείλαμε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ ότι δεν αποδεχόμαστε το αντεργατικό νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, αλλάζει το συνδικαλιστικό νόμο και διαμορφώνει εργασιακό μεσαίωνα για εμάς και τα παιδιά μας με τις ανατροπές που εισάγει στην αγορά εργασίας.

            Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους που με οποιονδήποτε τρόπο στήριξαν και μετείχαν στη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 10 Ιούνη και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

            Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη το ανοιχτό κάλεσμα σωματείων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων για συντονισμό και νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 16 Ιούνη, κηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη.

            Καλούμε τους συναδέλφους και όλους τους εργαζόμενους με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας μετέχοντας στην Απεργία στις 16 Ιούνη κόντρα στις σειρήνες του συμβιβασμού και της υποταγής, κόντρα στη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια που συνειδητά καλλιεργούν. Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος παρά μόνο αυτός που δε δίνεται και τίποτα δεν κατακτήθηκε χωρίς αγώνα. Αν δεν μοιραστούμε τον αγώνα θα μοιραστούμε την ήττα.

Το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν διορθώνεται.

Να το πάρει ΤΩΡΑ πίσω!

            Δε θα καταφέρουν να εμποδίσουν το απεργιακό κύμα! Όσους επικοινωνιακούς μηχανισμούς κι αν επιστρατεύσουν για να συγκαλύψουν τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου τα κυβερνητικά επιτελεία, όσο κι αν η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιχειρεί να βάλει εμπόδια στην κλιμάκωση του αγώνα δίνοντας χέρι βοηθείας σε κυβέρνηση και εργοδοσία, το απεργιακό μέτωπο θα είναι πιο ισχυρό σε όλη τη χώρα στις 16 Ιούνη.

            Απαντάμε αγωνιστικά σε κυβέρνηση και εργοδοσία στη βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν! Να μην επιτρέψουμε τη ραγδαία επιδείνωση της ζωής μας! Να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα. Διεκδικούμε την κάλυψη των συγχρόνων αναγκών μας με βάση την πρόοδο της γνώσης, της επιστήμης και της τεχνικής. Για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ώρο – 5ήμερο – 35ώρο.

Share.

Comments are closed.