Πανελλήνια Ομοσπονδία- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Αττικής: Για τον απεργιακό αγώνα των εργατών της COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ΠΟΛ και η Κεντρική ∆ιοίκηση της ΕΛΕΠΑ εκφράζουν την αµέριστη συµπαράστασή τους στον απεργιακό αγώνα, που µε θάρρος, δύναµη και πίστη συνεχίζουν να δίνουν οι εργάτες στην COSCO, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτηµάτων τους!!

To νέο εργοδοτικό έγκληµα στην COSCO, µε έναν ακόµα εργαζόµενο να σακατεύεται στον αγώνα για το µεροκάµατο, αποδεικνύει για ακόµα µια φορά πως δεν υπολογίζουν ούτε τις ζωές µας µπροστά στα κέρδη τους! Είµαστε στο πλευρό των εργαζόµενων στην COSCΟ για να µην θρηνήσει η τάξη µας άλλους νεκρούς και σακατεµένους εργάτες!

Η οργή και η αγανάκτηση όταν µετατραπούν σε οργανωµένη διεκδίκηση γίνονται δύναµη για νέες κατακτήσεις! Αυτό το µήνυµα µας έστειλαν οι εργάτες του Σικάγο την 1η Μαη του 1886 και έχουµε χρέος να το εκπληρώσουµε σήµερα σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς!

Αυτόν τον αγώνα συνεχίζουν σήµερα και οι εργάτες στο λιµάνι!

Είναι σύγχρονο και προοδευτικό σήµερα το 2022 να µπορούµε ΟΛΟΙ να επιστρέφουµε από την δουλειά µας ασφαλείς στα σπίτια µας. Είναι αναγκαία τα µέτρα προστασίας υγιεινής και ασφάλειας σε κάθε χώρο δουλειάς. Η δουλειά µε δικαιώµατα, ο µισθός µας να αρκεί για να καλύπτει τις σύγχρονές ανάγκες της οικογένειας και των παιδιών µας.

Ανταποκρινόµαστε στο κάλεσµα του σωµατείου ΕΝΕ∆ΕΠ για οικονοµική ενίσχυση προκειµένου να µπορούν να συνεχίσουν τον αγώνα τους!

Καλούµε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα να συµβάλει, είτε καταθέτοντας στον τραπεζικό λογαριασµό ΙΒΑΝ:GR 5002604490000170200707357, ότι χρηµατικό ποσό έχει δυνατότητα, είτε µε συλλογή τρόφιµων µακράς διαρκείας, είδη υγιεινής, βρεφικά γάλατα και τροφές καθώς και παιχνίδια για τις οικογένειες των απεργών και τα παιδιά τους. Η συλλογή θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά και, για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυµούν να συµβάλλουν, στα γραφεία του σωµατείου µας, όπου στην συνέχεια θα τα παραδώσουµε στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Στην απεργία της 1ης του Μάη µπορούµε και χρειάζεται να στείλουµε µαζικό µαχητικό µήνυµα µαζί µε όλους τους εργάτες της χώρας µας, όλο τον λαό! Το όπλο µας είναι η αλληλεγγύη και η πίστη στον οργανωµένο, συλλογικό αγώνα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών µας!Ψηλά τη σηµαία του αγώνα συνάδελφοι, εργάτες στην Cosco!

Ο αγώνας σας είναι και δικός µας αγώνας!

Ο αγώνας σας είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης!

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Καβάλας & Θάσου: Όλοι στην απεργία στις 28 Φλεβάρη

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28/2. Η κυβέρνηση της ΝΔ με τις ευλογίες...

Σωματείο Εργαζ. στα Ξενοδοχεία Τουριστικά Γραφ. Επισιτιστ. Επαγγ. Σάμου: 28 Φλεβάρη Απεργούμε για τις ζωές μας!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Πέρασε ένας χρόνος από το δολοφονικό δυστύχημα των Τεμπών. Η πιο τρανή...

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου: Απεργία 28 Φλεβάρη

Τα ΚΕΡΔΗ τους ή οι ΖΩΕΣ Μας! ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ (ΣΑΜΟΣ: 10 ΣΤΟ ΕΚΣ, ΒΑΘΥ...