Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού :Το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ σε έκτακτη συνεδρίαση του, στις 11 Ιούνη, χαιρετίζει την παλικαρίσια στάση των ναυτεργατών για την συμμετοχή τους στην περιφρούρηση της απεργίας στις 10 Ιούνη, κόντρα στη επαίσχυντη στάση των εφοπλιστών και του Πρωτοδικείου Πειραιά να βγάλουν την απεργία παράνομη.

Το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων

και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συντονίσουμε τη δράση μας με Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και να κλιμακώσουμε τον απεργιακό αγώνα, για να αποσύρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο έκτρωμα, που θέλει να καταργήσει το 8ωρο, να τσακίσει τη συνδικαλιστική δράση.

Αγωνιζόμαστε για το σύνολο των οξυμμένων προβλημάτων των ναυτεργατών, που προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων στις κατευθύνσεις των συμφερόντων των εφοπλιστών.

Πραγματοποιούμε 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τετάρτη 16 Ιούνη από 00:01 έως 24:00, συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά στις 10 π.μ στη πλατεία Καραϊσκάκη.

 

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο

την συνδικαλιστική δράση – το δικαίωμα στην απεργία

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη συναδέλφισσα μας...

Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ: Για την επιχείρηση της ηγεσίας της ΠΝΟ να βάλει εμπόδια στα ναυτεργατικά σωματεία

Το Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει σε όλους τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους του...