Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού :Το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ σε έκτακτη συνεδρίαση του, στις 11 Ιούνη, χαιρετίζει την παλικαρίσια στάση των ναυτεργατών για την συμμετοχή τους στην περιφρούρηση της απεργίας στις 10 Ιούνη, κόντρα στη επαίσχυντη στάση των εφοπλιστών και του Πρωτοδικείου Πειραιά να βγάλουν την απεργία παράνομη.

Το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων

και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συντονίσουμε τη δράση μας με Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και να κλιμακώσουμε τον απεργιακό αγώνα, για να αποσύρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο έκτρωμα, που θέλει να καταργήσει το 8ωρο, να τσακίσει τη συνδικαλιστική δράση.

Αγωνιζόμαστε για το σύνολο των οξυμμένων προβλημάτων των ναυτεργατών, που προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων στις κατευθύνσεις των συμφερόντων των εφοπλιστών.

Πραγματοποιούμε 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τετάρτη 16 Ιούνη από 00:01 έως 24:00, συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά στις 10 π.μ στη πλατεία Καραϊσκάκη.

 

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο

την συνδικαλιστική δράση – το δικαίωμα στην απεργία

Περισσότερα

Κάλεσμα ΟΙΥΕ για συγκέντρωση στο Allou Fan Park σήμερα στις 15:00 – Οι απολύσεις δεν θα περάσουν

Η απεργία πέτυχε! Το Allou! Fun Park δεν λειτούργησε! Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τη...

Απεργία των εργαζομένων στο Allou Fun Park(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Απεργία ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Allou Fun Park με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης...

ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Απεργία 12 Μάη στα Φορτηγά – Οχηματαγωγά πλοία στο λιμάνι του Κερατσινίου

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, στον απεργιακό αγώνα των...