Πανελλήνια Ένωση Κατώτερων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν. (Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ) : Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη

Δημοσιεύτηκε στις

Στη σημερινή του εκτατη συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΠΕΚΠΜΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» συζητήσαμε την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης .

Αποφασίσαμε για την συνέχεια του απεργιακού αγώνα την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τεταρτη 16 Ιουνίου από της 00:00 έως της 24:00 .

Είναι αυταπόδεικτο ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα του εργασιακού μεσαίωνα που μας ετοιμάζει .Ονειρεύεται η κυβέρνηση αν νομίζει ότι  θα δουλεύουμε όσο θέλουν οι εφοπλιστές ,οπότε θέλουν , να πληρωνόμαστε όσο και όποτε θέλουν και όποιος τολμάει να αντιστέκεται και να αγωνίζεται για να υπερασπίζεται την ζωή του και των οικογενειών θα έχει να αντιμετωπίσει  σωρεία από δικαστικές αποφάσεις που θα απαγορεύουν την συλλογική δράση .

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν μαζικά στην μάχη , συντασσόμενοι με όλη την εργατική τάξη απαιτώντας την απόσυρση του εκτρωματικού νομοσχέδιου , την κατάργηση του 4714/20 και όλων των αντεργατικών νόμων . Καλούμε τους ναυτεργάτες στην μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήρια την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 10:00 ΤΟΥ ΕΚΠ .

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων : Όλοι στις κινητοποιήσεις και στην Απεργία 16 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων σε συνεδρίαση του συζήτησε τα ζητήματα των αγροτών...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι 8 Δεκέμβρη στη συγκέντρωση στήριξης του αγώνα των αγροτών

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί το λαό της περιοχής, τους εργαζόμενους, τα σωματεία μέλη...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό...