ΠΑΜΕ Γραμματεία Ηρακλείου : Σχόλιο για το κλείδωμα των εξόδων του ΠΑΓΝΗ

Δημοσιεύτηκε στις

Μετά την εκτόξευση των θετικών κρουσμάτων σε προσωπικό και υγειονομικούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, η διοίκηση βρήκε τη λύση στη διασπορά: κλείδωσε με λουκέτα όλες τις πλάγιες εισόδους του νοσοκομείου για να μην μπαίνει μέσα ο ιός! Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ενοχοποιήσει για τη διασπορά τους συνοδούς των ασθενών που μπαίνουν «στα κλεφτά» στο νοσοκομείο, η διοίκηση αποφάσισε να περιορίσει ακόμα περισσότερο τις εισόδους του νοσοκομείου κλείνοντας τις πόρτες που προορίζονται για έξοδοι ασφαλείας σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή άλλων έκτακτων καταστάσεων, κίνηση επικίνδυνη για εργαζόμενους και ασθενείς στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του νησιού.

Ας ενημερώσει κάποιος τη διοίκηση ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν επισκέπτεται το νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας για αναψυχή, χωρίς να υπάρχει απόλυτη ανάγκη, πόσο μάλλον όταν είναι κοινό μυστικό ότι ζητείται από τους συγγενείς νοσηλευόμενων ασθενών να παραμείνουν στο νοσοκομείο σε 24ωρη βάση ως συνοδοί καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ελάχιστο σε σχέση με τον όγκο των ασθενών που νοσηλεύονται.

Καλά θα κάνει η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ να σταματήσει να μετακυλύει την ευθύνη που έχει για τη διασπορά του ιού στο νοσοκομείο, στους συνοδούς και να εφαρμόσει τα αιτήματα των μαχόμενων υγειονομικών εδώ και τώρα.

 

 

 

Περισσότερα

00:04:15

Βίντεο – ντοκουμέντο: Δύο μήνες πριν το έγκλημα στην «Βιολάντα» η εργοδοσία προσπαθεί να διώξει τα συνδικάτα από τον χώρο του εργοστασίου

Νοέμβρης 2025. Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει την εργοδοσία και τα στελέχη της «Βιολάντα» στα...

Συλλυπητήρια στον Γιώργο Πέρρο για την απώλεια της μητέρας του

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γιώργο Πέρρο, μέλος της...

Παρέμβαση του Π. Πολίτη, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στα Παραπολιτικά FM 90,1 για το εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο “ΒΙΟΛΑΝΤΑ”

Ακούστε την παρέμβαση του Παναγιώτη Πολίτη στα Παραπολιτικά 90.1, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και εκλεγμένος στη...