Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 21 Σεπτέμβρη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου με εργαζόμενους συμβασιούχους

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου η σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου με εργαζόμενους συμβασιούχους με μπλοκάκι στη ΔΕΔΑΠΑΛ όπου και τεθήκαν τα ζητήματα της μη καταβολής των δεδουλευμένων καθώς και το ζήτημα ότι οι εργαζόμενοι δούλευαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα «στον αέρα» αφού δεν είχε υπογραφεί σύμβαση.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 23/9 στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΔΕΔΑΠΑΛ καθώς και παράσταση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 18.30 το απόγευμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με βασικό αίτημα την καταβολή όλων των δεδουλευμένων.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Δυναμώνουμε τον αγώνα για ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, σύστημα Υγείας – Πρόνοιας για όλους

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων εκφράζει την στήριξή του στην προγραμματισμένη με απόφαση της γενικής...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ο λαός του Πειραιά σε αγωνιστική ετοιμότητα ενάντια στα πολεμικά σχέδια

Ανεπιθύμητος ο Μάρκο Ρούμπιο – Ο λαός του Πειραιά σε αγωνιστική ετοιμότητα ενάντια στα...