Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Η ομοσπονδία καλεί όλα τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους στον  αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, ενάντια στις μεθοδεύσεις και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της επιχείρησης.

Ξεπούλημα που θα έχει αρνητικές συνέπειες, στις θέσεις εργασίας και στα δικαιώματα των εργαζομένων, στο ξεζούμισμα από τους μονοπωλιακούς ομίλους του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.

Το Σάββατο 25 Γενάρη συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα στις 11.00 πμ στην Ομόνοια.

                                                                  Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Κάλεσμα σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο 14 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία.

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 12/3 σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων για...

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις: Κάλεσμα κλιμάκωσης αγωνιστικών κινητοποιήσεων

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων αποφάσισε τη συνέχιση και την κλιμάκωση...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Στις 18 Μαρτίου οι γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας βγαίνουμε ξανά στο δρόμο

Όλες και όλοι στην πανελλαδική κλαδική απεργία στις 18 Μαρτίου και στις απεργιακές συγκεντρώσεις...