Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Η ομοσπονδία καλεί όλα τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους στον  αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, ενάντια στις μεθοδεύσεις και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της επιχείρησης.

Ξεπούλημα που θα έχει αρνητικές συνέπειες, στις θέσεις εργασίας και στα δικαιώματα των εργαζομένων, στο ξεζούμισμα από τους μονοπωλιακούς ομίλους του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.

Το Σάββατο 25 Γενάρη συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα στις 11.00 πμ στην Ομόνοια.

                                                                  Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη συναδέλφισσα μας...

Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ: Για την επιχείρηση της ηγεσίας της ΠΝΟ να βάλει εμπόδια στα ναυτεργατικά σωματεία

Το Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει σε όλους τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους του...