Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών : Πυροβολισμού σε εργάτη μετανάστη στον Αυλώνα Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

Μετανάστης από το Πακιστάν εργαζόμενος στην περιοχή του Αυλώνα δέχτηκε πυροβολισμούς τη Δευτέρα το απόγευμα. Ο μετανάστης βάδιζε στην άκρη του δρόμου όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αγροτικό φορτηγάκι από όπου κατέβηκε ο οδηγός και άρχισε να τον πυροβολεί χωρίς να τον τραυματίσει.

Το γεγονός καταγγέλθηκε με παρέμβαση της ομοσπονδίας μας στην αστυνομία της περιοχής.

Η ομοσπονδία μας καταδικάζει την επίθεση και ζητάμε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Οι μετανάστες είναι θύματα της καπιταλιστικής ανάπτυξης και κατά κανόνα αποτελούν το πιο σκληρά εκμεταλλευόμενο τμήμα της εργατικής τάξης. Η εργοδοσία επιτίθεται πιο εύκολα σε αυτό το τμήμα της εργατικής τάξης ώστε να αποσπάσει μεγαλύτερα κέρδη.

Στο πλευρό της έχει διαχρονικά όλες τις κυβερνήσεις και κατασταλτικούς μηχανισμούς για να μπορέσει να επιβάλλει τον εργασιακό μεσαίωνα.

Οι εργαζόμενοι έχουμε κοινά συμφέροντα που είναι σε αντίθετη ρότα με τα συμφέροντα όλων των παραπάνω.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής, θρησκείας, Έλληνες και Μετανάστες να πυκνώσουν ακόμα περισσότερο τα ταξικά συνδικάτα ώστε με καλύτερους όρους να παλέψουμε για το δίκιο της εργατικής τάξης.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Καταγγελία για τις διώξεις μελών του ΔΣ του ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ Η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού...

Εργατικό Κέντρο Ευβοίας: Στηρίζουμε 23 Μάη τον κοινό αγώνα των Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών της καμένης Εύβοιας και των απολυμένων της κλειστής ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο Συλλαλητήριο 23 Μαΐου 2026 Προσυγκέντρωση: 11.00πμ Ομόνοια Συγκέντρωση: 12.00μ Πλατεία Κλαυθμώνος Πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών Αναχωρήσεις...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Δεν θα ανεχτούμε τη συνεχιζόμενη κοροϊδία σε βάρος των συναδέλφων

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ! Πάνω που ετοιμαζόμαστε να εκδώσουμε...