Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών : Πυροβολισμού σε εργάτη μετανάστη στον Αυλώνα Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

Μετανάστης από το Πακιστάν εργαζόμενος στην περιοχή του Αυλώνα δέχτηκε πυροβολισμούς τη Δευτέρα το απόγευμα. Ο μετανάστης βάδιζε στην άκρη του δρόμου όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αγροτικό φορτηγάκι από όπου κατέβηκε ο οδηγός και άρχισε να τον πυροβολεί χωρίς να τον τραυματίσει.

Το γεγονός καταγγέλθηκε με παρέμβαση της ομοσπονδίας μας στην αστυνομία της περιοχής.

Η ομοσπονδία μας καταδικάζει την επίθεση και ζητάμε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Οι μετανάστες είναι θύματα της καπιταλιστικής ανάπτυξης και κατά κανόνα αποτελούν το πιο σκληρά εκμεταλλευόμενο τμήμα της εργατικής τάξης. Η εργοδοσία επιτίθεται πιο εύκολα σε αυτό το τμήμα της εργατικής τάξης ώστε να αποσπάσει μεγαλύτερα κέρδη.

Στο πλευρό της έχει διαχρονικά όλες τις κυβερνήσεις και κατασταλτικούς μηχανισμούς για να μπορέσει να επιβάλλει τον εργασιακό μεσαίωνα.

Οι εργαζόμενοι έχουμε κοινά συμφέροντα που είναι σε αντίθετη ρότα με τα συμφέροντα όλων των παραπάνω.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής, θρησκείας, Έλληνες και Μετανάστες να πυκνώσουν ακόμα περισσότερο τα ταξικά συνδικάτα ώστε με καλύτερους όρους να παλέψουμε για το δίκιο της εργατικής τάξης.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Τιμάμε την Πρωτομαγιά στους δρόμους του αγώνα

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΛΟΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στη Σίδνο

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ Μετά τα «εργατικά ατυχήματα»...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 1η Μαΐου – 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 7ΩΡΟ- ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ- 35ΩΡΟ! ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...