Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Στηρίζουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Δημοσιεύτηκε στις

H E.Γ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. στηρίζει και καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή της γενικής του εφημερίας και των τακτικών ιατρείων και τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το οποίο ουσιαστικά οδηγείται σε κλείσιμο με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των παιδιών.

Οι απειλές της κυβέρνησης για διώξεις ενάντια στους συναδέλφους που διεκδικούν το δικαίωμα των παιδιών μας στην υγεία θα πέσουν στο κενό. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από αυτό. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

 Απαιτούμε:

  • Να μην ανασταλεί η γενική εφημερία του Παίδων Πεντέλης και να παραμείνει κανονικά ενταγμένο στο πρόγραμμα των εφημεριών.
  • Να στελεχωθούν με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλα τα Παιδιατρικά νοσοκομεία και η Π.Φ.Υ.

 

Περισσότερα

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Δελτίο Τύπου από τη κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας

ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ η παιδαγωγική επάρκεια στα πτυχία των «καθηγητικών σχολών»! Με τον αγώνα μας τα...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Όλοι 28 Φλεβάρη στις 12.00μ.μ. στο Σύνταγμα

ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΡΓΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ...

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Δεν θα επιτρέψουμε να τρομοκρατούνται τα παιδιά του λαού που αγωνίζονται μέσα στα στρατόπεδα

Δεν θα επιτρέψουμε να τρομοκρατούνται τα παιδιά του λαού που αγωνίζονται μέσα στα στρατόπεδα Το...