Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Στηρίζουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Δημοσιεύτηκε στις

H E.Γ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. στηρίζει και καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή της γενικής του εφημερίας και των τακτικών ιατρείων και τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το οποίο ουσιαστικά οδηγείται σε κλείσιμο με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των παιδιών.

Οι απειλές της κυβέρνησης για διώξεις ενάντια στους συναδέλφους που διεκδικούν το δικαίωμα των παιδιών μας στην υγεία θα πέσουν στο κενό. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από αυτό. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

 Απαιτούμε:

  • Να μην ανασταλεί η γενική εφημερία του Παίδων Πεντέλης και να παραμείνει κανονικά ενταγμένο στο πρόγραμμα των εφημεριών.
  • Να στελεχωθούν με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλα τα Παιδιατρικά νοσοκομεία και η Π.Φ.Υ.

 

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Καταγγέλουμε τη νέα πειρατική επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει τη νέα πειρατική επίθεση του κράτους-τρομοκράτη Ισραήλ,...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων ν. Λασιθίου ¨Τάλως¨: Κάλεσμα στην Παγκρήτια πορεία στη Βάση της Σούδας 17 Μάη

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων ν. Λασιθίου ¨Τάλως¨ καλεί στην Παγκρήτια...

Σωματείο Εργαζομένων στη Pfizer Hellas: Ανακοίνωση για την εκδικητική απόλυση εργαζόμενου

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ,...