Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Στηρίζουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Δημοσιεύτηκε στις

H E.Γ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. στηρίζει και καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή της γενικής του εφημερίας και των τακτικών ιατρείων και τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το οποίο ουσιαστικά οδηγείται σε κλείσιμο με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των παιδιών.

Οι απειλές της κυβέρνησης για διώξεις ενάντια στους συναδέλφους που διεκδικούν το δικαίωμα των παιδιών μας στην υγεία θα πέσουν στο κενό. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από αυτό. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

 Απαιτούμε:

  • Να μην ανασταλεί η γενική εφημερία του Παίδων Πεντέλης και να παραμείνει κανονικά ενταγμένο στο πρόγραμμα των εφημεριών.
  • Να στελεχωθούν με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλα τα Παιδιατρικά νοσοκομεία και η Π.Φ.Υ.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Δυναμώνουμε τον αγώνα για ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, σύστημα Υγείας – Πρόνοιας για όλους

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων εκφράζει την στήριξή του στην προγραμματισμένη με απόφαση της γενικής...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ο λαός του Πειραιά σε αγωνιστική ετοιμότητα ενάντια στα πολεμικά σχέδια

Ανεπιθύμητος ο Μάρκο Ρούμπιο – Ο λαός του Πειραιά σε αγωνιστική ετοιμότητα ενάντια στα...