Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Στηρίζουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Δημοσιεύτηκε στις

H E.Γ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. στηρίζει και καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή της γενικής του εφημερίας και των τακτικών ιατρείων και τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το οποίο ουσιαστικά οδηγείται σε κλείσιμο με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των παιδιών.

Οι απειλές της κυβέρνησης για διώξεις ενάντια στους συναδέλφους που διεκδικούν το δικαίωμα των παιδιών μας στην υγεία θα πέσουν στο κενό. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από αυτό. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

 Απαιτούμε:

  • Να μην ανασταλεί η γενική εφημερία του Παίδων Πεντέλης και να παραμείνει κανονικά ενταγμένο στο πρόγραμμα των εφημεριών.
  • Να στελεχωθούν με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλα τα Παιδιατρικά νοσοκομεία και η Π.Φ.Υ.

 

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για τη στάση εργασίας στα πολυκαταστήματα ΝΟΤΟΣ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει την απόφαση των εργαζομένων στα ΝΟΤΟS να προχωρήσουν σε...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Όλοι 20 Γενάρη στη γενική συνέλευση για λήψη αγωνιστικής απεργιακής απόφασης

Συνάδελφοι, Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζουμε να ζούμε υπό την πίεση του καθηλωμένου...