Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Απαιτούμε να αποδοθούν ευθύνες για την απρόκλητη αστυνομική βία εναντίον των συναδέλφων μας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν οι απεργοί που δικάζονταν στις 15/6, κάτω από ανυπόστατες κατηγορίες, όταν συνελήφθησαν γιατί η απεργιακή συγκέντρωση στις 6/4 ανέδειξε την μετατροπή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε Νατοϊκό ορμητήριο βάφοντας με μπογιές νατοϊκά οχήματα στο λιμάνι.

Αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς καμία αφορμή, επιτέθηκαν στους 8 εργαζόμενους καθώς έβγαιναν από την αίθουσα των δικαστηρίων, σκίζοντας το πουκάμισο ενός από αυτούς. Την ίδια ώρα οι φασίστες κάθε είδους συμμορίας, μπαινοβγαίνουν κουστουμαρισμένοι μέσα στα δικαστήρια!

Συνεχίζεται η προσπάθεια να τρομοκρατήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όποιον δεν δέχεται η χώρα του να σέρνεται στον πόλεμο.

Οι εργαζόμενοι δεν μασάνε, δεν τρομοκρατούνται. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο αποφασιστικά!

Απαιτούμε να αποδοθούν ευθύνες για την απρόκλητη αστυνομική βία εναντίον των συναδέλφων μας.

Εδώ και τώρα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ -Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού: Ιστορικός περίπατος στην Καισαριανή 9 Μάη

Περίπατος στα βήματα της ιστορίας Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και το Κλαδικό Σωματείο...

Σωματείο Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων- Πλυντηρίων Πειραιά “Η Αργώ”: Κάλεσμα στη συγκέντρωση 27 Απρίλη στο Υπ. Οικονομικών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ

Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ – Κάλεσμα σε εργαζόμενους και γονείς να...