Ομάδα Γυναικών ΟΓΕ Αγ. Κηρύκου: Εκδήλωση 29 Μάη με θέμα «Μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο»

Δημοσιεύτηκε στις

 Προσκαλούμε τις εργαζόμενες & άνεργες γυναίκες, τις συνταξιούχους,  τις νέες μητέρες, τους συλλόγους γονέων μαζί με τα παιδιά τους στην  εκδήλωση:

 «Μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο»

Κυριακή 29/5/2022  στις 19:00

Αίθουσα εκδηλώσεων παλιού Δημαρχείου Αγ. Κηρύκου

   Ενώνουμε τη φωνή μας με  όσους  φωνάζουν «όχι» στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, καταγγέλλοντας την στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας  στην Ουκρανία.

   Καλούμε τις γυναίκες να ξεσηκωθούν ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που βάζουν τους λαούς σε θανάσιμους κινδύνους και τους καταδικάζουν στη φτώχεια και στην προσφυγιά.

    Οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου δεν έχουμε κανένα συμφέρον από τους πολέμους που σχεδιάζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και υλοποιούν οι κυβερνήσεις που τους εξυπηρετούν και οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

   Παλεύουμε για να μην αφήσουμε να χυθεί το αίμα μας και το αίμα των παιδιών μας για τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου τμήματος των βιομηχάνων,                         των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων κ.α. που τα υπηρετούν, το ένα ή το άλλο κράτος ή ομάδα κρατών ή διεθνών οργανισμών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αντιπολεμικά Animation. Αφήγηση από το «Το Αστερόσπιτο», της Αλεξάνδρας Μητσιάλη.

Παράλληλα θα γίνουν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά

 

 «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους…»

Μπέρτολτ  Μπρεχτ

Περισσότερα

Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων του Μπέρτολ Μπρεχτ από τη θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ

Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την παρουσίαση στο κοινό, της παράστασης «Η Αγία...

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων: Ανοικτή σύσκεψη – συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων και άλλων τοπικών συλλόγων της περιοχής,...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360Connect και λ.θ: Συνάντηση 7 Ιούλη για τη προστασία της πρώτης κατοικίας εργαζόμενου από τη Vodafone

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Σωματείου μας για τη κινητοποίηση έξω από τα γραφεία...