Μήνυμα της Επιτροπής Εργαζομένης Νεολαίας της ΠΣΟ -Αλληλεγγύη στους Αγωνιζόμενους Φοιτητές της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις

Η Επιτροπή Εργαζόμενης Νεολαίας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση της Αστυνομίας εναντίον φοιτητών που διαδήλωναν για τα δικαιώματά τους στην Εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να επιτεθεί στους φοιτητές που διεκδικούσαν Δωρεάν Παιδεία και το άνοιγμα των πανεπιστημίων τους που παραμένουν κλειστά για πάνω από ένα χρόνο, φοιτητές που θέλουν απλώς να σπουδάσουν!

Με τους νόμους και την τρομοκρατία, θέλουν να επιβάλουν ένα πανεπιστήμιο-επιχείρηση, ένα πανεπιστήμιο όπου η γνώση και η επιστήμη θα είναι εμπόρευμα, χωρίς ενοχλητικές φωνές που απαιτούν δωρεάν Παιδεία για ένα καλύτερο μέλλον για τους λαούς. Θέλουν να καταστείλουν τις συλλογικές διαδικασίες των φοιτητών. Γελιούνται αν πιστεύουν ότι όλα αυτά θα σταματήσουν τους αγώνες των φοιτητών και των νέων εργαζομένων.

Η Επιτροπή Εργαζόμενης Νεολαίας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας εκφράζει την αλληλεγγύη της προς το ΠΑΜΕ και τους φοιτητές της Ελλάδας που αγωνίζονται για δωρεάν δημόσια Παιδεία για όλους, χωρίς αστυνομία στα πανεπιστήμια.

Απαιτούμε την απόσυρση όλων των κατηγοριών απέναντι στους αγωνιζόμενους φοιτητές

 

 

Περισσότερα

Συλλυπητήριο μήνυμα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την απώλεια του συναδέλφου Θανάση Γκώγκου

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο ΠΑΜΕ και το ταξικό...

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας αποχαιρετά τον συνάδελφο Θανάση Γκώγκο

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Σχετικά με τη φημολογούμενη έλευση του κρουαζιερόπλοιου «CROWN IRIS» για πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης στα Ναυπηγεία Χαλκίδας.

Τις τελευταίες ημέρες, από δημοσιεύματα στον Τύπο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πληροφορούμαστε πως...