Μήνυμα της Επιτροπής Εργαζομένης Νεολαίας της ΠΣΟ -Αλληλεγγύη στους Αγωνιζόμενους Φοιτητές της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις

Η Επιτροπή Εργαζόμενης Νεολαίας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση της Αστυνομίας εναντίον φοιτητών που διαδήλωναν για τα δικαιώματά τους στην Εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να επιτεθεί στους φοιτητές που διεκδικούσαν Δωρεάν Παιδεία και το άνοιγμα των πανεπιστημίων τους που παραμένουν κλειστά για πάνω από ένα χρόνο, φοιτητές που θέλουν απλώς να σπουδάσουν!

Με τους νόμους και την τρομοκρατία, θέλουν να επιβάλουν ένα πανεπιστήμιο-επιχείρηση, ένα πανεπιστήμιο όπου η γνώση και η επιστήμη θα είναι εμπόρευμα, χωρίς ενοχλητικές φωνές που απαιτούν δωρεάν Παιδεία για ένα καλύτερο μέλλον για τους λαούς. Θέλουν να καταστείλουν τις συλλογικές διαδικασίες των φοιτητών. Γελιούνται αν πιστεύουν ότι όλα αυτά θα σταματήσουν τους αγώνες των φοιτητών και των νέων εργαζομένων.

Η Επιτροπή Εργαζόμενης Νεολαίας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας εκφράζει την αλληλεγγύη της προς το ΠΑΜΕ και τους φοιτητές της Ελλάδας που αγωνίζονται για δωρεάν δημόσια Παιδεία για όλους, χωρίς αστυνομία στα πανεπιστήμια.

Απαιτούμε την απόσυρση όλων των κατηγοριών απέναντι στους αγωνιζόμενους φοιτητές

 

 

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Συνεχίζουμε αποφασιστικά για να μη μείνει κανένας ναυτεργάτης απλήρωτος

Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΣΤΟ «ΚΑΛΥΜΝΟΣ» ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ  Οι ναυτεργάτες του...

Σωματείο Εργαζ. Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών του Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Απεργία 12 Ιούνη

Το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής...

Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου: Aνακοίνωση για την εταιρία VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ

Συνάδελφοι – ισσες Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μαζί με την σωματειακή επιτροπή πήρε την πρωτοβουλία...