Μήνυμα της Επιτροπής Εργαζομένης Νεολαίας της ΠΣΟ -Αλληλεγγύη στους Αγωνιζόμενους Φοιτητές της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις

Η Επιτροπή Εργαζόμενης Νεολαίας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση της Αστυνομίας εναντίον φοιτητών που διαδήλωναν για τα δικαιώματά τους στην Εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να επιτεθεί στους φοιτητές που διεκδικούσαν Δωρεάν Παιδεία και το άνοιγμα των πανεπιστημίων τους που παραμένουν κλειστά για πάνω από ένα χρόνο, φοιτητές που θέλουν απλώς να σπουδάσουν!

Με τους νόμους και την τρομοκρατία, θέλουν να επιβάλουν ένα πανεπιστήμιο-επιχείρηση, ένα πανεπιστήμιο όπου η γνώση και η επιστήμη θα είναι εμπόρευμα, χωρίς ενοχλητικές φωνές που απαιτούν δωρεάν Παιδεία για ένα καλύτερο μέλλον για τους λαούς. Θέλουν να καταστείλουν τις συλλογικές διαδικασίες των φοιτητών. Γελιούνται αν πιστεύουν ότι όλα αυτά θα σταματήσουν τους αγώνες των φοιτητών και των νέων εργαζομένων.

Η Επιτροπή Εργαζόμενης Νεολαίας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας εκφράζει την αλληλεγγύη της προς το ΠΑΜΕ και τους φοιτητές της Ελλάδας που αγωνίζονται για δωρεάν δημόσια Παιδεία για όλους, χωρίς αστυνομία στα πανεπιστήμια.

Απαιτούμε την απόσυρση όλων των κατηγοριών απέναντι στους αγωνιζόμενους φοιτητές

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Χαιρετίζουμε τον αγώνα των αγροτών μας

Χαιρετίζουμε τον εμβληματικό Αγώνα των Αγροτών μας που είναι σε εξέλιξη,όπου κλιμακώνοντας  τον αγώνα...

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος : Ο αγώνας των αγροτών είναι και αγώνας των εργαζομένων

Η ΟΕΚΙΔΕ εκφράζει τη στήριξή της στους βιοπαλαιστές αγρότες που βγήκαν στον δρόμο διεκδικώντας...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες! Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής, εκφράζει...