Μήνυμα Αλληλεγγύης του Πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης Marwan Toubassi στο ΠΑΜΕ για την καταστροφή απο τις Πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε στις

Εκ μέρους του Παλαιστινιακού λαού, της ηγεσίας του και εμού προσωπικά, εκφράζουμε σε εσάς και στον φίλο Ελληνικό λαό τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές που μαίνονται στις γύρω περιοχές της Αττικής, στην Εύβοια και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο συμπατριωτών σας, εγκαυματίες, και την αναγκαστική εκκένωση πολλών οικισμών καθώς και την ολική καταστροφή, περιουσιών και δασικών εκτάσεων.

Ευχόμαστε στους αποθανόντες να αναπαυθούν εν ειρήνη, στους τραυματίες ταχεία ανάρρωση και στους εκτοπισμένους να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Εκφράσουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας σε αυτή την τραγωδία που βιώνει η φίλη Ελλάδα. Προσευχόμαστε η χώρα σας να είναι ασφαλής και η ευημερία και η σταθερότητα να αποκατασταθούν.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας “Γ. ΒΟΥΤΥΡΑΣ”: Καμία ώρα χαμένη. Όλοι μπροστά για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας 25 Νοέμβρη

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΥΓΕΙΑ,  ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: 18 Οκτώβρη συμμετέχουμε μαζικά στη γενική συνέλευση του σωματείου

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΑΥΞΗΣΕΙΣ...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: 16 Οκτώβρη σύσκεψη για την κλιμάκωση του αγώνα για σύγχρονο Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο

Σχολεία υπό Κατάρρευση: Εκεί που το Μέλλον Σβήνει στην Κιμωλία Να γίνει η κραυγή μας...