Καταγγελία ΕΝΕΔΕΠ – COSCO για ελλιπή μέτρα προστασίας στο λιμάνι του Πειραιά(VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

To Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καταγγέλλει για άλλη μια φορά τα ελλιπή μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από καταγγελία εργαζομένων για πτώση κοντέινερ από ντάνα στοιβαξίας των εμπορευματοκιβωτίων.

Για δευτερόλεπτα δεν θρηνήσαμε άλλο ένα συνάδελφο, στο βωμό του κέρδους της “Cosco”. Οι εγκληματικές ευθύνες εργοδοσίας και κυβέρνησης αφήνουν απροστάτευτους τους εργαζόμενους αφού τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και οι κανόνες ασφαλούς εργασίας αποτελούν κόστος βάζοντας στο ζύγι τις ζωές μας.

Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά ξέρουν να παλεύουν και κάνουμε καθαρό ότι θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να προστατεύσουμε τις ζωές μας και να γυρνάμε ασφαλείς στις οικογένειες μας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάλεσμα σε σύσκεψη 21 Μαρτίου

Οι εξελίξεις με τις πολεμικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο και η επέκταση του...

Σωματείου Εργαζομένων στον Ε.Ο.Δ.Υ.: Απόφαση συμμετοχής του Σωματείου μας στη σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στις 4 Απρίλη

Αποφασίζουμε τη συμμετοχή μας στη σύσκεψη που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. στις 04/04/2026 με τίτλο:...

Ένωση Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου: Στον αέρα η προμήθεια γ-κάμερας στο Βενιζέλειο

Έξι μήνες μετά την οριστική παύση λειτουργίας της γ-κάμερας του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής (βλέπε σχετικό...