Καταγγελία ΕΝΕΔΕΠ – COSCO για ελλιπή μέτρα προστασίας στο λιμάνι του Πειραιά(VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

To Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καταγγέλλει για άλλη μια φορά τα ελλιπή μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από καταγγελία εργαζομένων για πτώση κοντέινερ από ντάνα στοιβαξίας των εμπορευματοκιβωτίων.

Για δευτερόλεπτα δεν θρηνήσαμε άλλο ένα συνάδελφο, στο βωμό του κέρδους της “Cosco”. Οι εγκληματικές ευθύνες εργοδοσίας και κυβέρνησης αφήνουν απροστάτευτους τους εργαζόμενους αφού τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και οι κανόνες ασφαλούς εργασίας αποτελούν κόστος βάζοντας στο ζύγι τις ζωές μας.

Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά ξέρουν να παλεύουν και κάνουμε καθαρό ότι θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να προστατεύσουμε τις ζωές μας και να γυρνάμε ασφαλείς στις οικογένειες μας.

Περισσότερα

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”: Απάνθρωπες είναι οι βάρδιες μας στο μεγαλύτερο δημόσιο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ: SOS Απάνθρωπες είναι οι βάρδιες μας στο μεγαλύτερο δημόσιο...

Σύλλογος Εργαζομένων Κρατικού Νικαίας – Δυτ. Αττικής: Χαιρετίζουμε τον μαζικό ξεσηκωμό των βιοπαλαιστών αγροτών

Το σωματείο του νοσοκομείου Νίκαιας χαιρετίζει τον μαζικό ξεσηκωμό των βιοπαλαιστών αγροτών στη Θεσσαλία...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Σχετικά με την παράταση του πλαφόν 3% για τις επαγγελματικές μισθώσεις

Η παράταση του πλαφόν 3% στην αναπροσαρμογή των επαγγελματικών μισθωμάτων για το 2026 αποτελεί...