Καταγγελία ΕΝΕΔΕΠ – COSCO για ελλιπή μέτρα προστασίας στο λιμάνι του Πειραιά(VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

To Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καταγγέλλει για άλλη μια φορά τα ελλιπή μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από καταγγελία εργαζομένων για πτώση κοντέινερ από ντάνα στοιβαξίας των εμπορευματοκιβωτίων.

Για δευτερόλεπτα δεν θρηνήσαμε άλλο ένα συνάδελφο, στο βωμό του κέρδους της “Cosco”. Οι εγκληματικές ευθύνες εργοδοσίας και κυβέρνησης αφήνουν απροστάτευτους τους εργαζόμενους αφού τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και οι κανόνες ασφαλούς εργασίας αποτελούν κόστος βάζοντας στο ζύγι τις ζωές μας.

Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά ξέρουν να παλεύουν και κάνουμε καθαρό ότι θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να προστατεύσουμε τις ζωές μας και να γυρνάμε ασφαλείς στις οικογένειες μας.

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ-Παράρτημα Πειραιά: Δε θα παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα για τα κέρδη τους και τους πολέμους τους.

Tο Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ στηρίζει την Παμπειραϊκή 24ωρη απεργία της 6ης Φλεβάρη που...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την απόλυση συνδικαλιστή μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την εργοδοσία της εταιρείας DUROSTICK ΑΒΕΕ για την απαράδεκτη,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας και Θήβας στηρίζουμε την 24ωρη Απεργία στις 3 Φλεβάρη

ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ Στήριξη της Απεργίας της Πανελλαδικής...