Καταγγελία ΕΝΕΔΕΠ – COSCO για ελλιπή μέτρα προστασίας στο λιμάνι του Πειραιά(VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

To Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καταγγέλλει για άλλη μια φορά τα ελλιπή μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από καταγγελία εργαζομένων για πτώση κοντέινερ από ντάνα στοιβαξίας των εμπορευματοκιβωτίων.

Για δευτερόλεπτα δεν θρηνήσαμε άλλο ένα συνάδελφο, στο βωμό του κέρδους της “Cosco”. Οι εγκληματικές ευθύνες εργοδοσίας και κυβέρνησης αφήνουν απροστάτευτους τους εργαζόμενους αφού τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και οι κανόνες ασφαλούς εργασίας αποτελούν κόστος βάζοντας στο ζύγι τις ζωές μας.

Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά ξέρουν να παλεύουν και κάνουμε καθαρό ότι θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να προστατεύσουμε τις ζωές μας και να γυρνάμε ασφαλείς στις οικογένειες μας.

Περισσότερα

Σωματεία Μετάλλου και Ναυπηγοξυλουργών: Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 27/5 στις 16.00 στο υπ.Εργασίας – Εδώ και τώρα μέτρα Υγείας και Ασφάλειας

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 16,00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/5 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΣΧΟΛΑΜΕ...

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: Καταγγελία για παράνομη απογευματινή εργασία στο Κ.Υ Μαρκόπουλου

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της 1ης Υ.Πε., η οποία για άλλη μία φορά προσπαθεί να...