Η USB Ιταλίας εκφράζει την αλληλεγγύη της με το ΠΑΜΕ και ζητά την απελευθέρωση όλων των αντιιμπεριαλιστών διαδηλωτών

Δημοσιεύτηκε στις

Η USB Ιταλίας εκφράζει την αλληλεγγύη της με το ΠΑΜΕ και ζητά την απελευθέρωση όλων των αντιιμπεριαλιστών διαδηλωτών που συνελήφθησαν στην Αθήνα από την αστυνομία.

Η μεγάλη εκδήλωση του λαού της Αθήνας, των συνδικάτων, των οργανώσεων του λαού ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και τον πόλεμο, ενάντια στο ΝΑΤΟ-ΗΠΑ, μετά την εξέγερση του 1973 κατά της δικτατορίας, δέχθηκε βίαιη και απρόκλητη επίθεση από την αστυνομία.

Η διαδήλωση, που ήταν οργανωμένη με όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, δέχθηκε βίαιη επίθεση από την αστυνομία με κανόνια νερού, χημικά, δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Η αστυνομία επιτέθηκε και συνέλαβε μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

Η κυβέρνηση έχει τεράστια και εγκληματική ευθύνη. Αποδείχθηκε ότι η πανδημία ήταν μόνο δικαιολογία καθώς οι πρώτοι που αγνόησαν τα μέτρα προστασίας ήταν η κυβέρνηση, το κράτος και η αστυνομία.

Απαιτούμε την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων

Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη ζωή, την υγεία και τα δικαιώματα μας

Περισσότερα

Παρεμβάσεις εργατικών σωματείων σε διόδια όλης της χώρας με το κάλεσμα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Μαζικές παρεμβάσεις των συνδικάτων σε διόδια και λιμάνια σε όλη τη χώρα Στις 5 Σεπτέμβρη...

Μεγάλη εκδήλωση – λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjCXJjC ΒΙΝΤΕΟ Ηλιάνα Χατζηευασταθίου, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας https://youtu.be/sdMxU5040h8 Νίκος Βουρδουμπάς, πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ...

Να αποσυρθεί τώρα η κατάπτυστη ρύθμιση που επεκτείνει τη δουλειά τις Κυριακές και τις αργίες σε περισσότερους κλάδους της βιομηχανίας

Κάτω τα χέρια από την Κυριακάτικη Αργία! Να αποσυρθεί τώρα η κατάπτυστη ρύθμιση που επεκτείνει...