Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας: Κάλεσμα για καταγραφή προβλημάτων και ελλείψεων στα σχολεία της Ικαρία

Δημοσιεύτηκε στις

    Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας στην προσπάθειά της να έχει πληρέστερη εικόνα σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σχολεία οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ,διεκδικώντας έτσι την επίλυση τους με καλύτερους όρους καλεί:

    Όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τις επιτροπές γονέων σχολείων κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας του νησιού (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ειδικό) αλλά και τα εκπαιδευτικά σωματεία Π.Ε. και Δ.Ε  να καταγράψουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες της Ικαρίας. (κτηριακά, εκπαιδευτικά κενά, ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού, σχολικές μεταφορές, προσωπικό καθαριότητας ή ότι άλλο νομίζουν πως είναι πρόβλημα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων).

Ήδη η Ένωση έχει τις πρώτες καταγραφές (πχ σχολείο Καρκιναγρίου, Δημοτικά-Γυμνάσιο-Λύκειο Αγ.Κηρύκου). Η συνολική αποτύπωση των ζητημάτων σημαίνει μαζικότερη διεκδίκηση και απαίτηση για δημόσια και δωρεάν παιδεία που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας.

    Η καταγραφή συγκεντρώνεται στο e-mail της Ένωσης ([email protected]) μέχρι την 1η βδομάδα του Δεκέμβρη και αναμένουμε την ανταπόκρισή σας.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Εταιρία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Για να μην πληρώσουμε εμείς και τους πολέμους τους Οι εργαζόμενοι στις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ καταγγέλλουμε...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: 20 Μάρτη Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Ναυτιλίας στις 9πμ. Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμό τους

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ καλούμε τους όλους τους ναυτεργάτες, σωματεία και φορείς,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Στήριξη του αγώνα των συνταξιούχων

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει αλληλεγγύη στους συνταξιούχους που κατεβαίνουν αύριο Παρασκευή 20 Μάρτη...